Arctic Air személyi légkondicionáló

Arctic Air személyi légkondicionáló
  • Arctic Air személyi légkondicionáló
  • Arctic Air személyi légkondicionáló

Az Arctic Air egy kompakt, környezetbarát személyi légkondicionáló, amely hűvösen tartja önt kint vagy bent! Az Arctic Air hűti, párásítja és tisztítja a porszemcséket a jobb levegő érdekében!

Olyan egyszerű beállítani és használni - csak öntsön vizet a tartályba, dugja be és élvezze! Az Arctic Air egy párologtató léghűtő, amely lehetővé teszi, hogy megteremtse saját személyes klímáját. A bekapcsolás után az Arctic Air 45 négyzetméteres területet hűt le.

Az Arctic Air forró és száraz levegőt vesz fel, és hűvössé és nedvessé teszi freon vagy bármilyen más mérgező hűtőközeg nélkül. Biztonságos és környezetbarát. Más váltóáramú rendszerek sok energiát használnak egy egész ház vagy épület hűtésére, ami nagyon költséges! Ez a személyes űrklíma valóban hűti körülötted a levegőt, ahol a legnagyobb szükség van rá, miközben egy kis ventilátor méretét és energiafogyasztását használja!

Elegáns, kompakt kialakítása szépen elfér az íróasztalon, az éjjeliszekrényen vagy a dohányzóasztalon - ahol csak szüksége van rá! Az Arctic Air kiválóan alkalmas olvasósarkak, munkahelyi, kollégiumi szobák, irodák, táborok, pincék, garázsok és egyéb területek számára! Még utazáshoz is kényelmes! Hálózati adaptert tartalmaz, és mikro USB-kábellel is működik.

Jellemzők:

Állítható ventilátorsebesség.!
Kompakt és hordozható. Akár 45 négyzetmétert is lehűt.
Hűti, párásítja és szűri a levegőt a maximális kényelem érdekében.

-55%
14 990 Ft6 790 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!