AQUA-CLEAN Akvárium Szűrőanyag 0-30l

AQUA-CLEAN Akvárium Szűrőanyag 0-30l

AQUA-CLEAN Szűrőanyag 0-30l

A ProAqua-Clean speciális szűrőanyag forradalmi változásokat hoz az akvarisztika világába! Egyedülálló képességeinek köszönhetően használatával egy komplex kémiai szűrőrendszert kapunk, amely 100%-os sikerrel alkalmazható.

Aqau-Clean előnyei:

 • a víz káros nitrit és nitrát tartalmának hatékony, azonnali csökkentésére
 • mindenféle természetes fa dekoráció (vasfa, mangroowe gyökér, szőlőtőke) által megfestett víz színének visszaállítására (24 órán belül látványos változás, 48 órán belül kristálytiszta víz! *) * megfelelő teljesítményű keringetés szükséges fényviszonyok javítására
 • algásodás megelőzésére
 • a vízben oldott oxigén szintjének stabilizálására
 • vízcserék számának jelentős mértékű csökkentésére, sőt, akár nélkülözésére
 • a tökéletesen kristálytiszta víz előállítására hosszú távon!

Hogyan működik?

A Pro Aqua-Clean egy speciális felületaktív szűrőanyag, amely vízzel érintkezve azonnal működésbe lép. Hatékonyságát a különböző víztesztek (pl. N02, N03) is azonnal kimutatják, a telítődés időtartama pedig - a víz terheltségétől (halak száma, etetés gyakorisága, stb.) függően- akár hónapokban is mérhető.

A szerves anyagok bomlása során keletkező mérgező anyagok felhalmozódása idővel az akvárium vizének elszíneződését okozzák („besárgul" a víz), amit a szűrőbetétek tisztításával és a víz részleges cseréjével tudunk megszüntetni.

A ProAqua-Clean képes megkötni ezeket a méreganyagokat, ezáltal teljesen tisztává, átlátszóvá válik akváriumunk vize, a vízcserék időtartama pedig jelentősen csökken: munkát, időt és pénzt spórolva nekünk. Folyamatos használata mellett a vízcsere akár teljesen el is hagyható!! Az akváriumban dekorációként szépsége és tartóssága miatt szívesen használt különböző gyökerek kellemetlen „mellékhatása" a víz megfestése, vöröses-barnás elszíneződése. A ProAqua-Clean szűrőbetét ezeket a festékanyagokat is tökéletesen megköti, hatékonysága a használat megkezdését követő 12 óra múlva már szemmel látható, 24 óra után látványos, 48 óra elteltével pedig kristálytiszta vizet kapunk.

Hová kell tenni?

A legoptimálisabb eredmény érdekében használjunk keringető-szivattyúval üzemelő belső vagy külső szűrőt, amelynek bármely rekeszében elhelyezhető. Légpumpáról üzemeltetett akváriumoknál a leginkább áramoltatott helyre célszerű tenni. Esetleg egy kisebb teljesítményű belső szűrő önálló betétjeként is alkalmazható.

Meddig lehet használni?

A ProAqua-Clean szűrőbetét folyamatosan használható egészen addig, amíg a víz elszíneződése újból megkezdődik. Ekkor készítsünk 20-30C° hőmérsékletű, 10:1 arányú nátrium-klorid (közönséges konyhasó) oldatot, amelyben néhány óra alatt a kivont anyagok a szűrőbetétből távoznak. Ezután a szűrőbetét újra visszahelyezhető az akváriumba. A regenerálás több alkalommal is elvégezhető, egészen addig, amíg a két regenerálás között eltelt időszak túlságosan lerövidül. Kinek ajánlott? Mindenki számára, aki szeretne halairól egy különlegesen tiszta vizű, káros anyagoktól mentes, kevés gondozással járó, tökéletes akváriumban gondoskodni.

Egyéb tudnivalók:

A ProAqua-Clean szűrőanyag a biológiai szűrést nem helyettesíti, használata annak kiegészítéseként javasolt. Tengeri akváriumokhoz a víz sótartalma miatt hatékonyan nem alkalmazható. A víz kémhatása (PH) a használat során enyhe mértékben csökkenhet, ez - amennyiben szükséges (pl. tenyészmedencéknél) -mészkő (pl. cement, fehér cement) tartalmú dekorációkkal, kalciummal visszaállítható. A változás mértéke az akvárium élővilágára semmilyen negatív befolyással nincsen.

Egészségre káros anyagot nem tartalmaz. A terméket szavatossági idő nem köti, kiszáradás esetén károsodás nem éri. Óvja a csomagolóanyagot a sérülésektől! A termék forgalmazása ÁNTSZ OTH. 2853-3/2009. ikt.számon jóváhagyva.

Adatok

Gyártó:
Terra-Pro
EAN kód:
2000000007557
Teljesítmény:
0-30 literig
Márka név:
Aqua-Clean
Paraméterek-:
Min.megőrzi: Korlátlan ideig
1 750 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!