Anya-nyelv-varázs

Anya-nyelv-varázs
  • Anya-nyelv-varázs
  • Anya-nyelv-varázs

Ide kattintva elolvashatja a könyv előszavát

Ide kattintva elolvashat egy részletet a könyvből

„A könyv a legnagyobb varázslat, minden csoda benne van, ami eddig volt s ami ezután lesz… mert aki olvas, az szabad lesz, megismerve mások gondolatait, szabadon választhat, kialakíthatja a saját gondolatait, összemérheti őket, veszthet és győzhet, okulhat és javíthat, ahogy méltó az emberhez. Ugye milyen egyszerű, csak meg kell tanulni az ábécét, és olvasni kell.”

(Csukás István)

Ebben a könyvben is sok apró csoda van, ami megfejtésre vár. Gondolkodtat, elmét csiszol, alkotásra ösztönöz, győzelemre serkent. A 10 témakörbe sorolt 430 nyelvi fejtörő és rejtvény megoldása során a szójátékok színes világa tárul elénk. Vannak benne könnyű és nehéz feladványok, olyanok is, amelyek egy kis kutatást igényelnek ahhoz, hogy a helyes megfejtéshez juthassunk.

Itt nincs vesztenivaló, itt csak nyerni lehet – sok hasznos ismeretet, megannyi új szót: neveket, mesterségeket, állatokat és növényeket. Eligazodást kínál a szólások, közmondások világában, megismertet híres emberekkel, betekintést ad az irodalomba, szellemes versekkel mosolyt csal az arcokra.

Kedves Olvasóim, Játszótársaim! Önök már megtanulták az ábécét, nincs más dolguk, mint játszani, varázsolni újabbnál újabb szavakat a maguk és mindannyiuk örömére.

Legyenek Önök a legnagyszerűbb varázslói anyanyelvünknek!

Adatok

Megjelenés dátuma:
2022
Oldalszám:
224
Kötés típusa:
puhafedeles
Formátum:
A/5
Alcím:
430 nyelvi fejtörő és rejtvény
Szerző:
Szőcsné Antal Irén
Sorozatszám:
84
Gyártó:
TINTA Könyvkiadó
Ean:
9789634093329
-20%
2 990 Ft2 392 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!