AL-KO Classic 4.65 SP-B benzines önjáró fűnyíró (119611)

AL-KO Classic 4.65 SP-B benzines önjáró fűnyíró (119611)

AL-KO Classic 4.65 SP-B önjáró benzines fűnyíró terméktulajdonságok:

Ez az AL-KO benzinmotoros fűnyíró vágószélessége és motorteljesítménye alapján közepes-nagyobb méretű (1400m2)-es kertek gyepfelületének ápolására alkalmas. Classic sorozat, ami az alacsony árfekvés mellett a stabil működést helyezi előtérbe, némileg csökkentve a felszereltséget. Hátsókerék hajtás 1-fokozat. Az AL-KO önjáró fűnyírók hátó kerék hajtásúak, ez a változat fix sebességű, kb 3,5 km/h. Ez a legkényelmesebb tempó a legtöbb ember számára. Dupla golyóscsapágyazással ellátott gyepkímélő XL kerekek –hosszú élettartam, könnyű haladás. Új, AL-KO PRO 125 RED OHV motor, ami több év fejlesztés és tesztelés után kerül forgalomba, hogy tartósságban és teljesítményben felülmúlja az eddigi motorokat. Indításkönnyítő rendszerrel szerelt, gyengébb fizikumúak számára is könnyen indítható fűnyírómotor. Különösen jók a lejtőn végzett fűnyíráshoz, tartósan 20° döntéssel üzemeltethető 60 percig, rövid ideig 30° döntéssel 3 percig. OHV motor alacsony zajszinttel, és környezetbarát károsanyag kibocsájtással. Nagyobb teljesítmény, alacsonyabb fogyasztás.

AL-KO Classic 4.65 SP-B önjáró benzines fűnyíró műszaki adatok:

 • Fűnyíró motor: Briggs S450E OHV, 125 cm3, 1.8 kW/2900 rpm
 • Fűnyíró hajtás: 1 fokozatú önjáró, kb 3,5 km/h
 • Fűnyírás szélesség: 46 cm
 • Fűgyűjtő űrtartalom: 65 liter, telítettségjelzővel
 • Kerekek: golyóscsapágyazottak, elöl 200 mm, hátul 220 mm átmérőjű
 • Fűnyírás magasságállítás: központi, 7fokozatban 30-80 mm között
 • Tolókar magasság állítás: 2 fokozatban
 • Garancia: 3 év

Önjáró fűnyírók helyes használata:

A fűnyírót irányba állítjuk, behúzzuk a hajtás kuplungkarját és az elinduló egyenes vonalban haladó fűnyírót követjük. Irányt változtatni, vagy a fűnyírót hátrafelé mozgatni csak megállított fűnyíróval, szabadon futó kerekeknél szabad!

Magyarázat: Az önjáró fűnyírók merev hajtott tengelyűek, nem képesek kezelni a forduláskor, külső és belső kerék közötti, eltérő hosszúságú útvonalat. Ezért a hajtás közbeni fordulás a kelleténél jobban terheli a hátsó kerekeket, a tolókart, de legfőképpen a hajtómű alkatrészeit. De legnagyobb mértékben az előre forgó kerekekkel haladó fűnyíró hátrafalé rángatása terheli meg a fenti alkatrészeket.

122 900 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!