Provence ízei - A piactól a terített asztalig

Provence ízei - A piactól a terített asztalig

Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge - a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse.

Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének.

Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin hasábjain.

Adatok

Kiadó:
Kossuth Kiadó
Oldalszám:
304
Megjelenés:
2022
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789635447404
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Gui Gedda - Marie-Pierre Moine
Borító ár:
7500
-27%
7 500 Ft5 475 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!