új Milliók szakácskönyve - A diétás konyha

Milliók szakácskönyve - A diétás konyha

A diatétika az a tudomány, amely a szervezetnek oly ételekkel való ellátását célozza, mely azok hibás elváltozásait helyrehozza és karbantartja. A diétás konyhának az a hivatása, hogy a dietétikára szorultakat a javulást előidéző ízletes ételekkel lássa el. Ebben a kérdésben a főszerep a szakácsé. A szakácsnak ugyanolyan beosztása van a dietétikában, mint a gyógyszerésznek. A szakács is orvosi előírásra készíti el a betegnek szükséges gyógyételt, a diétát. Az orvosi tudomány egyébként arra törekszik, hogy ott, ahol ez lehetséges és adva van, a betegeket diétás ételekkel gyógyítsa. A könyv alcíme az alábbiak szerint fogalmaz: "Tanácsadó az összes házilag kezelhető betegségeknél orvosi utasítás szerint alkalmazható diéták elkészítésére."

Adatok

Kiadás éve:
2023
Oldalszám:
200
Szerző:
Truxa Frigyes
-10%
3 100 Ft2 790 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!