új MAG - Modern Alap Gasztronómia

MAG - Modern Alap Gasztronómia

A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása. Konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben, útmutatókkal segíti a szakoktatók munkáját, és mindazokat, akik az ételkészítési szakma elsajátítására vállalkoztak.
Étkezési szokásaink megváltoztak, új gasztronómiai irányzatok születtek, nemcsak a nagyvilágban, de Magyarországon is a gasztronómiai forradalom idejét éljük. Ennek következményeként a hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal használható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan tudásanyaggal rendelkező szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG-ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.
A MAG egyesíti az általános mellett a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. A technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint könyvjelző formájában puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz.

Sajátítsd el a technológiákat, hogy a legjobb helyeken dolgozhass!

Adatok

Kiadó:
Si-Ker' 993
Oldalszám:
246
Megjelenés:
2017
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9789638987570
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Illés Vince Levente - Kocsonya Kálmán - Vomberg Frigyes
Borító ár:
7900
-23%
7 900 Ft6 083 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!