La Molisana n.31 Rigatoni tészta, 1 kg

La Molisana n.31 Rigatoni tészta, 1 kg

A gabonát az őrlés előtt meghámozzák és gondosan megtisztítják, ami nagyon magas biztonsági és egészségügyi szabványokat ér el.

A számos őrlési fázis eredménye egy nagyon tiszta , borostyánsárga színű, kellemesen szemcsés állagú búzadara, amely tökéletesen keverhető a Matese-hegység szívéből származó, alacsony ásványianyag-tartalmú vizekkel . Molise ugyanis fizikai adottságai miatt ideális hely a tésztagyártáshoz , amit a gyárak és malmok már a múlt század elején megszaporodása is bizonyít. A "maccaronai" fontos hagyománya, amelyet a La Molisana gyűjtött össze és örökített meg a minőség nevében.

Ez az alapanyag jellemzi tésztánkat , magas fehérjében gazdag termék, amely főzés közben is tökéletesen megállja a helyét, finoman ráncos felülete szakszerűen vonzza és megtartja a fűszereket, és bármilyen típusú elkészítésre alkalmas. Mint a mi Rigatoni 31-ünk.

A név azokat a vonalakat idézi, amelyek ezeken a csöveken áthaladva nagyobb átmérőjűek, mint a tollak. A Rigatoni és a half rigatoni nagyon népszerűek, különösen Rómában, ahol a tipikus helyi receptekben találják meg maximálisan kifejeződésüket, mint például a " cacio e pepe" .

A római hagyomány tipikus receptjeitől a gorgonzolával és almával készült étvágygerjesztő készítményig, amely krémessé burkolja a szájpadlást és felfrissíti az Annurca ízével és a darált dió ropogósságával.

A séfünk által javasolt borlotti babbal és friss vargányával készített recept mindenképpen hatásos , mert a készítmény eleganciáját, szinte falatkákhoz hasonlítja a földi alapanyagok egyszerűségével. Ízletes étel egy csepp extra szűz olívaolajjal és apróra vágott petrezselyemmel.

1 052 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!