Konyhai késtechnikák

Konyhai késtechnikák

A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez. • Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és ml módon használjuk a leghatékonyabban. • Részletes fényképes útmutatók segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat

Adatok

Kiadó:
Gabo Könyvkiadó
Oldalszám:
176
Megjelenés:
2011
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789636894122
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Marianne Lumb
Borító ár:
3990
-28%
3 990 Ft2 873 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!