Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig

Pácolt, füstölt hús otthon – a jó ízek mestersége könyvben
A „Húsfélék pácolása és füstölése – A sonkától az oldalasig” egy gyakorlati, részletes és közérthető útmutató mindazoknak, akik saját kezűleg szeretnének füstölt húsokat készíteni. A könyv szerzője egy gyakorlott hentes, aki lépésről lépésre bemutatja a húsfeldolgozás folyamatát – sózás, pácolás, szárítás, füstölés, párolás –, legyen szó sertésről, marháról, vadról vagy szárnyasról.

A könyv célja, hogy az olvasó a jól bevált recepteket követve hibamentesen és élvezettel tudjon készíteni:

sonkát
oldalas- és császárhúst
szalonnát
tarját és csülköt
sült sertéslapockát
füstölt vad- és baromfihúsokat

A kiadvány több mint 100 fotóval segíti a folyamatok megértését és a tipikus hibák elkerülését. Emellett praktikus tanácsokat is ad az eszközökről, az alapanyagok előkészítéséről, és a megfelelő füstölési hőmérsékletről.

Hiánypótló mű mindazoknak, akik nemcsak tartósítani szeretnék a húsokat, hanem ízletesebbé is varázsolnák őket – természetesen, adalékanyagok nélkül.

Könyvadatok:

  • Oldalszám: 124
  • Borító: Puhatáblás
  • Kivitel: Fotókkal illusztrált, igényes szerkesztés
  • Témakör: Gasztronómia, húsfeldolgozás, füstölés
  • Nyelv: magyar

Adatok

Gyártó:
Sziget Könyvkiadó
3 500 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!