Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)

Hús a saját udvarodból – otthoni vágás és feldolgozás könyvben
A „Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés” című könyv a háztáji húsfeldolgozás teljes folyamatát mutatja be – nemcsak gyakorlott olvasóknak, hanem kezdőknek is. Sertés, marha, juh és nyúl feldolgozásának részletes, illusztrált leírását tartalmazza. A szerző bemutatja a vágás, bontás, a húsrészek szétválogatásának lépéseit, valamint az ezekből készíthető hurkák, kolbászok, zsír- és töltelékáruk előállítását is.

Mit tanulhatsz meg a könyvből?

  • Sertésvágás lépései színes és fekete-fehér fotókkal
  • Marha, juh és nyúl bontásának módszerei
  • Milyen húsrészből mit készíthetünk
  • Kolbász, hurka, zsír, szalonna feldolgozás házilag
  • A hús eltartásának lehetőségei: füstölés, hűtés, fagyasztás
  • A hagyományos paraszti tudás átörökítése modern nyelven

A könyv gyakorlati szemlélettel készült, és nemcsak szakmai tanácsokat ad, hanem érthetően, lépésről lépésre vezeti végig az olvasót a húsfeldolgozás teljes menetén.

Könyvadatok:

  • Szerző/Kiadó: Mezőgazda Kiadó
  • Oldalszám: 94 oldal
  • Kötés: Keménytáblás, cérnafűzött
  • Kiadás éve: 2011
  • ISBN: 9789632866017
  • Típus: Szakkönyv, illusztrált útmutató

Adatok

Gyártó:
Mezőgazda Kiadó
4 400 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!