Gyümölcs befőzés

Gyümölcs befőzés

Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott.
Jelen receptgyűjteményében a gyümölcs befőzés titkaiba avatja be olvasóit, hogy hogyan és mit érdemes befőzni, milyen módon is kell a gyümölcsökkel bánni a jó lekvárok, befőttet elkészítése, tartósítása érdekében.
Jelen kiadás az 1902-ben megjelent mű reprint változata.

Adatok

Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám:
60
Megjelenés:
2023
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786156603470
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Kürthy Emilné
Borító ár:
2900
-27%
2 900 Ft2 117 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!