Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal

Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal

Füstölj otthon – húsokat, kolbászt és halat, egyszerűen és ízletesen
A „Füstölés – hús, kolbászféleségek, hal” című könyv komplett gyakorlati útmutató azok számára, akik otthon szeretnének füstölni, legyen szó húsokról, kolbászokról vagy akár halakról. A kötet nemcsak a füstölés technológiáját mutatja be részletesen, hanem praktikus tanácsokat is ad a szükséges eszközök, fák és forgácsok kiválasztásához, valamint kipróbált recepteket közöl.

Mit tartalmaz a könyv?

  • Meleg- és hidegfüstölési technikák lépésről lépésre
  • Eszközök bemutatása, építési és használati tanácsok
  • Faanyagok és füstölőforgács kiválasztása (minőség, típus, illat)
  • Receptek: húsfélék, kolbászok, halak füstölésének módszerei
  • Tippek és trükkök a hibák elkerülésére, füstölés ízjavításra

A könyv célja, hogy otthon is bárki elérhesse a bolti minőséget, sőt túl is szárnyalja azt – tartósítószer nélkül, valódi füsttel és természetes alapanyagokkal.

Könyvadatok:

  • Oldalszám: 121
  • Borító: Keménytáblás
  • Illusztráció: Színes fotók, ábrák
  • Típus: Szakkönyv, gyakorlati útmutató
  • Témakör: Füstölés, gasztronómia, hústartósítás

Adatok

Gyártó:
Mezőgazda Kiadó
4 400 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!