Finom hentesáruk könyve

Finom hentesáruk könyve

A kötet 1909-ben jelent meg először és utoljára, annak ellenére, hogy a legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző húskészítményekkel kapcsolatban. Ritka hentesipari szakkönyv, mely számos receptet tartalmaz. A kötet érdekessége az, hogy a húsok tartósításától, a különböző kolbász- és szalámifélék és egyéb felvágottak, mint például a hurkák, a disznósajtok és a szalonnák elkészítésének módjáról ad kimerítő felvilágosítást. A kötet végén, önálló fejezet mutatja be a kóser hentesáruk, valamint a lóhúsáruk receptjeit és azok elkészítési módját.
Ezért ajánljuk mindazok számára, akik a húskészítmények kedvelői és érdeklődnek a hentesipar titkai iránt.

Adatok

Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám:
216
Megjelenés:
2023
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786156385758
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Bittner János
Borító ár:
3500
-28%
3 500 Ft2 520 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!