Disznóölés - disznótoros

Disznóölés - disznótoros

A kötet szerzője több évtizedes tapasztalatából részletes leírását adja a disznóölés és disznótoros mibenlétének, kezdve a sertés levágásától, a számtalan töltelék, hurka, kolbász, szalonna, tepertő elkészítéséhez, valamint azok legjobb tartósítási módjához.
A részletes útmutatások nagy segítséget nyújtanak a sertés legjobb, legfinomabb feldolgozásához. Számtalan bevált recept közli a legjobb alföldi elkészítési módokat, melyet nagy sikerrel alkalmazhatnak mindazok, akik ezeket az elkészítési technikákat kipróbálják.

Adatok

Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám:
85
Megjelenés:
2024
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786156603715
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Szabó Józsefné
Alcím:
Bevált receptek és módszerek a különféle házias húskészítmények elkészítéséhez
Borító ár:
3300
-28%
3 300 Ft2 376 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!