A pálinkafőzés titka

A pálinkafőzés titka

Hazai pálinkáink a "HUNGARIKUMOK" sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk - a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb.
Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról.
Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipari és természetesen a nyelvújítás időszakának is.

Adatok

Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám:
54
Megjelenés:
2022
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786156385437
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Petz Károly
Borító ár:
2300
-28%
2 300 Ft1 656 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!