hirdetés
Vissza

Babaszafari Bababolt

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Devron-Impex Kft.
   » Cím
   1139, Budapest, Váci út 95.
   » Telefonszám
   +36/1-677-7209
   » E-mail cím
   uzlet  babaszafari.hu
   » Weboldal
   www.babaszafari.hu
   » Adószám
   14416941-2-42
   » Cégjegyzék szám
   01-09-924396
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Babaszafari Bababolt
   » Telefonszám
   +36/1-677-7209
   » E-mail cím
   webaruhaz  babaszafari.hu
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel az üzletünkben
   A megrendelt termékek természetesen személyesen is átvehetők üzletünkben, előre egyeztetve webáruházunkkal! <br> Címünk: 13.kerület Váci út 95 (Üzletünk bejárata a Váci útról nyílik!)<br> Üzletünk telefonszáma: 06/20-327-5722<br> FONTOS! Bútorainkat előzetes egyeztetés után raktárunkban tudjátok átvenni a 1044 Budapest, Ipari park utca 9. címen. A csomagot H-P 10-17 óra között tudod átvenni a megbeszélt időpontban. Kérjük minden esetben várd meg kollégáink jelentkezését az átvétellel kapcsolatban.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
   » Pick Pack Pont szállítási mód
   A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható <strong>Relay</strong> és <strong>Inmedio</strong> hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft800 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
   » Babaszafari Futár
   A Babaszafari Csapata szeretné még gyorsabban eljuttatni hozzád a megrendelt termékeket, és személyesen átadni Neked. Ha Budapestre kéred a szállítást, akkor válaszd saját futárjainkat, és mi minél előbb ott leszünk a csomaggal. FONTOS! Ezt a szállítási módot csak a Főváros területére tudjuk biztosítani, így kérjük csak ebben az esetben válaszd!
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
   » GLS futárszolgálat
   A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. A GLS futárszolgálatnál utánvétes fizetést bankkártyával is fizetheted, a futárok mozgó terminálokkal érkeznek mindenkihez! A futárszolgálat SMS értesítést küld a kiszállítás időpontjáról.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
 •  » Utánvéttel
   Utánvéttel történő fizetésnél a termék átvételekor a Futárnak történik a fizetés szállítólevél ellenében. Webox csomagautomatáknál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, így kérjük ha ezt a szállítási és fizetési megoldást választod, akkor erre készülj! Amennyiben Áfás számlát igényelt a megrendeléskor azt utólag postán küldjük majd ki! GLS futárszolgálatnál most már lehetőség van bankkártyával is fizetni az utánvétes vásárláskor!
   » Bankkártyás fizetés GLS futárnál
   GLS futárszolgálatnál most már lehetőség van bankkártyával is fizetni az utánvétes vásárláskor. Bankkártyás utánvéttel történő fizetésnél a termék átvételekor a Futárnak történik a fizetés szállítólevél ellenében.
   » Fizetés a helyszínen (készpénz vagy bankkártya)
   Amennyiben ezt a fizetési módot választod abban as esetben üzletünkben tudod kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a megvásárolni kívánt árut.
   » Előre utalással
   Lehetőség van előreutalással is fizetni. A csomagot ebben az esetben az átutalás beérkezését követően haladéktalanul küldjük. FONTOS! Előre utalás választásakor mindenképpen lépj kapcsolatba munkatársunkkal, hogy a termék készleten van-e. Elérhetőségünk: 06/1-677-7209 vagy webaruhaz@babaszafari.hu Ezt a fizetési módot ajánljuk ajándékozásnál is! A kedvezményeket a rendszer nem érvényesíti automatikusan, így mindig várja meg utalás előtt kollégáink jelentkezését, hogy a kedvezménnyel módosított összeget utalja részünkre! Bankszámla számunk: Devron Impex Kft. Citibank 10800007-30000000-12422008