hirdetés
Vissza

Babaszafari Bababolt

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Devron-Impex Kft.
   » Cím
   1139, Budapest, Váci út 95.
   » Telefonszám
   +36/1-8000-900
   » E-mail cím
   uzlet  babaszafari.hu
   » Weboldal
   www.babaszafari.hu
   » Adószám
   14416941-2-42
   » Cégjegyzék szám
   01-09-924396
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Babaszafari Bababolt
   » Telefonszám
   +36/1 8000 900
   » E-mail cím
   webaruhaz  babaszafari.hu
   » Logó
   
 •  » Személyes átvétel üzletünkben - Budapest
   A megrendelt termékek személyesen is átvehetőek budapesti üzletünkben, előre egyeztetve webáruházunkkal! <br> Címünk: 13.kerület Váci út 95 (Üzletünk bejárata a Váci útról nyílik!) Webáruházunkat ezen a telefonszámon érheted el: +36/1 8000 900<br> FONTOS! Bútorainkat egyeztetés után raktárunkban tudod átvenni, de előzetesen az üzletünkben kapod meg hozzá a papírokat, és fizetni is ott tudsz, ha utánvétellel kérted a csomagot. (Raktárunkban nincs lehetőség a vételár kifizetésére!) Raktárunk címe: 1044 Budapest, Ipari park utca 9. címen. <br> A csomagot H-P 10-17 óra között tudod átvenni a megbeszélt időpontban. Kérjük minden esetben várd meg kollégáink jelentkezését az átvétellel kapcsolatban.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
   » Személyes átvétel üzletünkben - Debrecen
   A megrendelt termékek személyesen is átvehetőek debreceni üzletünkben, előre egyeztetve webáruházunkkal! <br> Címünk: 4025 Debrecen, Piac utca 81. Webáruházunkat ezen a telefonszámon érheted el: +36/1 8000 900<br> FONTOS! A csomagot H-Szo 9-19 óra, V 9-16 óra között tudod átvenni a megbeszélt időpontban. Kérjük minden esetben várd meg kollégáink jelentkezését az átvétellel kapcsolatban.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
   » PostaPont
   Ezzel szállítási móddal kiválaszthatod a PostaPontok egyikét, és kérheted csomagod a több mint 2600 posta, a 125 MOL kút, a 265 Coop PostaPont vagy az 50 Csomagautomata egyikébe! További információkért kattints a PostaPont logóra.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft599 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
   » Babaszafari Futár
   A Babaszafari Csapata szeretné még gyorsabban eljuttatni hozzád a megrendelt termékeket, és személyesen átadni Neked. Ha BUDAPESTre kéred a szállítást, akkor válaszd saját futárjainkat, és mi minél előbb ott leszünk a csomaggal. <br> FONTOS! Ezt a szállítási módot csak a Főváros területére tudjuk biztosítani, így kérjük csak ebben az esetben válaszd! Készpénzes és bankkártyás utánvétel is lehetséges, a Babaszafari Futár mozgó bankkártya terminállal érkezik mindenkihez!
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
   » GLS futárszolgálat
   A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.<br> A GLS futárszolgálatnál már van lehetőség az utánvételes fizetést bankkártyával kiegyenlíteni. FONTOS! Ha bankkártyával az átvételkor szeretnél fizetni akkor ezt a szállítási módot válaszd! A GLS futárszolgálatnál utánvétes fizetést bankkártyával is fizetheted, a futárok mozgó terminálokkal érkeznek mindenkihez! A futárszolgálat SMS értesítést küld a kiszállítás időpontjáról.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
 •  » Bankkártyás fizetés GLS futárnál
   GLS futárszolgálatnál most már lehetőség van bankkártyával is fizetni az utánvétes vásárláskor. Bankkártyás utánvéttel történő fizetésnél a termék átvételekor a Futárnak történik a fizetés szállítólevél ellenében.
   » Készpénzes fizetés futárnál
   Ennek a fizetési módnak a választásánál a termék átvételekor a Futárnak történik a fizetés készpénzzel, szállítólevél ellenében.
   » Fizetés bolti átvételkor (készpénz vagy bankkártya)
   Amennyiben ezt a fizetési módot választod abban as esetben üzletünkben tudod kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a megvásárolni kívánt árut.
   » Előre utalással
   Lehetőség van előreutalással is fizetni. A csomagot ebben az esetben az átutalás beérkezését követően haladéktalanul küldjük. FONTOS! Előre utalás választásakor mindenképpen lépj kapcsolatba munkatársunkkal, hogy a termék készleten van-e. Elérhetőségünk: +36/1 8000 900 vagy webaruhaz@babaszafari.hu Ezt a fizetési módot ajánljuk ajándékozásnál is! A kedvezményeket a rendszer nem érvényesíti automatikusan, így mindig várja meg utalás előtt kollégáink jelentkezését, hogy a kedvezménnyel módosított összeget utalja részünkre! Bankszámla számunk: Devron Impex Kft. Otp Bank 11703006-20464235-00000000