hirdetés
Vissza

MyKriszta Ásvány ékszer

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Magyar Gáborné E.v.
   » Cím
   8700, Marcali, Puskás Tivadar utca 19.
   » Telefonszám
   +36-30/5177461
   » E-mail cím
   mykriszta  gmail.com
   » Weboldal
   www.asvanyekszerbolt.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-85020/2015
   » Adószám
   67052169-1-34
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Magyar Gáborné, Kriszta
   » Telefonszám
   +36-30/517-7461
   » E-mail cím
   mykriszta  gmail.com
   » Logó
   
 •  » Zöld hétfő, 5000Ft felett előre utalásnál ingyenes szállítás
   2018-ban több ingyenes szállítási napon is tud szállítási költség felszámítása nélkül rendelést leadni. Ezeken a napokon ha rendelése eléri az 5000Ft-ot és előre kifizeti a termékek árát, postaköltség felszámítása nélkül postázom.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 5.000 Ft550 Ft
  nagyobb egyenlő 5.000 Ft Ingyenes!
   » Ajánlott levél küldemény, -Előre fizet / 10.000Ft alatti rendelésnél (1-2 munkanap)
   <strong>A legkedvezőbb és kedveltebb szállítási mód. </strong> Amennyiben előre utalással kíván fizetni, úgy a szállítási költség minimálisra csökken. A megrendelt és kifizetett termék(ek) bélelt borítékban, a Marcali postán kerül feladásra, ajánlott elsőbbségi levélküldeményként, minden nap, 16-17 óra közt postázok, mely a következő munkanap kerül kiszállításra, vagy kérhető "POSTÁN MARADÓ" küldeményként (alábbiakban bővebben). A levél-kézbesítő postás szállítja a szokott időben. Ha nincs ki átvegye, értesítést hagy, hogy melyik postán vehető át, személyi igazolás ellenében. <strong>A postán a küldeményeket 10 napig őrzik, majd visszaküldésre kerül. Az ismételt szállítási díjat a vásárló köteles megfizetni!<strong/> Mivel a postás telefonon nem keresi a címzettet, kérem pontos szállítási címet adjon meg ( irányítószám, lépcsőház, emelet, kapu csengőre írt név...) , ha nem magán lakás, akkor a cég nevét, vagy üzlethelyiséget is tüntesse fel (pl. ABC fodrász, szolárium .... stb.)! <strong> Mivel többnyire kis súlyú termékeket értékesítünk, így az ajánlott küldemények árát a teljes csomag súlya határozza meg, a postaköltség-e szerint változik.<strong/> <p><span style="color: #cb0a1a;"><strong>10 000Ft feletti rendelésnél, előre fizetés esetén szállítási díjat nem számítunk fel! KÉREM VÁLASSZA AZ: "Ajánlott levél küldemény, -Előre fizet / 10.000Ft feletti " opciót!)</strong></span></p> <p><span style="color: #cb0a1a;"><strong>Amennyiben a csomag vastagsága meghaladja a 24mm-et, illetve a csomag teljes mérete : 24mm x 324mm x 229mm a termék csak csomagként adható fel!</strong></span></p> <p><span style="color: #cb0a1a;"><strong>Amennyiben a csomagot a postán szeretné átvenni, a megjegyzésbe írja a posta pontos címét! Ebben az esetben a küldemény érkezéséről NEM KAP ÉRTESÍTÉST, csak a név, vagy ragszám alapján kereshető</strong></span></p> A Magyar Posta tevékenységi körében keletkező szállítási késedelemért a MyKriszta Ásvány ékszer Webáruház felelősséget nem vállal.
   
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 kgkisebb 0,05 kg550 Ft
  nagyobb egyenlő 0,05 kgkisebb 0,1 kg650 Ft
  nagyobb egyenlő 0,1 kgkisebb 0,25 kg750 Ft
  nagyobb egyenlő 0,25 kg 800 Ft
   » Ajánlott levél küldemény, -Előre fizet / 10.000Ft feletti rendelésnél (1-2 munkanap)
   <strong>A legkedvezőbb és kedveltebb szállítási mód. </strong> Amennyiben 10.000Ft felett ad le rendelést és előre utalással vagy bankkártyával előre kíván fizetni, úgy rendelését szállítási költség nem terheli! A megrendelt és kifizetett termék(ek) bélelt borítékban, a Marcali postán kerül feladásra, ajánlott elsőbbségi levélküldeményként. Minden nap 16-17 óra közt postázok, mely a követő munkanap kerül kiszállításra, a kézbesítő (leveles) postás szállítja a szokott időben. Ha nincs ki átvegye a csomagot, értesítést hagy, hogy melyik postán vehető át, személyi igazolás ellenében. A küldemény kérhető "POSTÁN MARADÓ" küldeményként,( bővebben alább) A postán a küldeményeket 10 napig őrzik, majd visszaküldésre kerül. <strong>Az ismételt szállítási díjat a vásárló köteles megfizetni!<strong/> Mivel a postás telefonon nem keresi a címzettet, kérem pontos szállítási címet adjon meg (lépcsőház, emelet, kapu csengőre írt név) , ha nem magán lakás, akkor a cég nevét, vagy üzlethelyiséget is tüntesse fel (pl. ABC fodrász, szolárium .... stb.)! <p><span style="color: #cb0a1a;"><strong>Amennyiben a csomagot a postán szeretné átvenni, a megjegyzésbe írja a posta pontos címét! Ebben az esetben a küldemény érkezéséről NEM KAP ÉRTESÍTÉST, csak a név, vagy ragszám alapján kereshető</strong></span></p> A csomagot kizárólag a kifizetés jóváírását követően adjuk postára, 1 munkanapon belül. Postázási napok Hétfőtől Péntekig. Ha utalása péntek délután érkezik, az a következő hétfőn kerül postai feladásra. Szombat, vasárnap postai feladás és kiszállítás nincs! A Magyar Posta tevékenységi körében keletkező szállítási késedelemért a MyKriszta Ásvány ékszer Webáruház felelősséget nem vállal.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft550 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
   » PostaPont, Mol Pont, Posta csomagautomata, Coop Pont, postán maradó, -Előre fizet (1-2 munkanap)
   Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta fiókjaiban és szerződéses Posta Pont partnereihez kérheti a csomag kiszállítását. A szállítást az MPL, a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása végzi. Csomagját átveheti a postán, "POSTÁN MARADÓ KÜLDEMÉNY" -ként, a Posta szerződéses Mol töltőállomásokon, COOP üzletekben, csomagautomatákban. A küldeménye érkezéséről a posta sms értesítést küld, hogy mikor vehető át! Küldeményét 8 munkanapon belül veheti át, -majd visszaküldésre kerül. A csomagot kizárólag a pénz megérkezését követően postázom.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft1.050 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
   » MPL házhoz szállítással, -Futárnak fizet (1-2 munkanap)
   <strong>Az utánvétes szállítást kizárólag 2.000 Ft feletti rendelésnél tud választani.</strong> Küldeményét az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása végzi. Amennyiben a rendelt terméket utánvéttel kéri, (a szállítónak kíván fizetni), küldeményét az MPL futárja szállítja házhoz. Kérem vegye figyelembe, hogy a szállítás kizárólag munkanapokon, munkaidőben (hétfő-péntek) történik. <strong>Minden nap 16-17 óra közt postázok, a feladott csomag, a következő munkanapon kerül kiszállításra.</strong> Kérem gondoskodjon róla, hogy a csomagot át tudja venni, és ki tudja fizetni! Csomagját munkahelyére is kérheti, ekkor a cég pontos nevét is adja meg! (Ez esetben kérem ellenőrizze, hogy a megbízott személy a csomagját át veszi-e, és ki tudja-e fizetni!) Az MPL értesítést küld a csomagja állapotáról. Amennyiben csomagját nem tudja átvenni, a posta a következő munkanap újabb kézbesítést kísérel meg, majd értesítést hagy, hogy mely postán vehető át a csomag. Csomagja a postán 8 napig vehető át, majd visszaküldésre kerül. Kérem ügyeljen a pontos címre, irányítószámra, mert helytelen szállítási cím megadásánál nincs lehetőség a módosításra, átirányításra, a küldeményt + költségért szállítják vissza. Az át nem vett csomag, újabb díjszámítással kerül visszaszállításra, így kérem akkor rendeljen utánvéttel, ha biztosan át is tudja venni a csomagot!
   
  Szállítási költség1.600 Ft
   » PostaPont, Mol Pont, Posta csomagautomata, Coop Pont, postán maradó, -Átvevő helyen fizet (1-2 munkanap)
   <strong>Az utánvétes szállítást kizárólag 2000Ft feletti rendelésnél tud választani.</strong> Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta fiókjaiban és szerződéses Posta Pont partnereihez kérheti a csomag kiszállítását. A szállítást az MPL, a Magyar Posta csomag szállító szolgáltatása végzi. Csomagját átveheti a postán, "POSTÁN MARADÓ KÜLDEMÉNY" -ként, a Posta szerződéses MOL töltőállomásokon, COOP üzletekben, csomagautomatákban. <strong>A munkanapon 12 óráig megrendelt termék 16-17 óra közt kerül postai feladásra, a feladott csomag, a következő munkanapon kerül a kért csomagpontra, csomag automatákba.</strong> A küldeménye érkezéséről a posta sms értesítést küld, hogy mikor vehető át! Küldeményét 8 munkanapon belül veheti át, -majd visszaküldésre kerül. <strong>A csomag feladását követően a küldeményt visszáruztatni, más címre irányítani nem áll módunkban, kérjük ügyeljen a helyes cím megadására, és az átvételi idő betartására, mert a csomag + díjazás ellenében kerül visszaszállításra. A megrendelt csomagot Ön köteles átvenni!</strong>
   
  Szállítási költség1.300 Ft
   » Személyes átvétel az üzletünkben
   Ön személyesen is átveheti csomagját, de kérem vegye figyelembe, hogy az átvétel helye: Marcali Időpont egyeztetés szükséges; a következő telefonszámon: +36 30/517 7461
   
  Szállítási költség0 Ft
   » Európa
   Szállítás Európa országaiba, kizárólag a fizetést követően lehetséges. A termékek össztömege nem haladhatja meg a 750g -ot.
   
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 kgkisebb 0,05 kg1.800 Ft
  nagyobb egyenlő 0,05 kgkisebb 0,3 kg2.100 Ft
  nagyobb egyenlő 0,3 kg 6.000 Ft
   » Európán kívül
   A szállítás az Európán kívüli, tengeren túli országokba kérhető, kizárólag előre fizetést követően. A termékek össztömege nem haladhatja meg a 750g -ot. Ha nincs az ország a listába, kérem jelezze!
   
  Termékek össztömegeSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 kgkisebb 0,2 kg2.000 Ft
  nagyobb egyenlő 0,2 kg 13.000 Ft
   » Rendelés kiegészítése
   Ezt a szállítási módot csak akkor válassza, ha van 1 munkanapon belüli, függőben lévő rendelése, és ezt a terméket az előzőleg megrendelt termékkel együtt, egy csomagban szeretné megkapni. A hét végén, ünnep napokon leadott több rendelését a hét első napján összevonom és együtt küldöm, munkanapon telefonos egyeztetés szükséges, hogy az első megrendelt csomag ne kerüljön feladásra.
   
  Szállítási költség0 Ft
 •  » Banki átutalás
   Amennyiben a termék árát és a postaköltséget előre kívánja fizetni, banki átutalással, bankban történő készpénz befizetéssel, a szállítás költségét jelentősen csökkentheti. <strong>Amennyiben rendelése meghaladja a 10 000 Ft-ot, a szállítási költséget átvállaljuk! A bankszámlaszámot a megrendelés visszaigazolásával e-mailben küldjük, munkanapon, a rendeléstől számított 4 órán belül.</strong> A termék postázására csak a pénz megérkezését követően 1munkanapon belül kerül sor.
   » Utánvéttel, a szállítónak
   Amennyiben a megrendelt termék árát és a szállítási költséget a szállítónak kívánja fizetni (utánvéttel), küldeményét választása szerint az MPL, vagy GLS futárja viszi házhoz, vagy személyesen veheti át a kért PostaPont, MOL PostaPont, MPL Csomagautomata, GLS CsomagPont, vagy Pick Pack Pont-on. Az MPL és GLS csomagszállítóknak készpénzben tud fizetni! A csomagpontok bankkártyás fizetéséről az adott szolgáltatónál előre érdeklődjön! <strong> Felhívom figyelmét, hogy utánvétes fizetés és szállítás 2000,-Ft rendelés alatt nem vehető igénybe, mivel ez a szállítási -fizetési mód nem gazdaságos. Ez a fizetési-szállítási mód 2000,-Ft alatt nem engedélyezett, a megrendelés során nem jelenik meg, nem lehet bejelölni!</strong>
   » Készpénz
   Lehetősége van a készpénzzel történő fizetésre, ha a megrendelt terméket személyesen veszi át. Kérem vegye figyelembe, hogy az átvétel helye: Marcali. A személyes átvétel kizárólag telefon előre egyeztetett időpontban lehetséges! A helyszínen egyéb termék vásárlására nincs lehetőség, üzlethelyiség nincs, csak a műhely !
 •  » Kedvezmény
   A megrendelés végösszege alapján
   
  Megrendelés végösszegKedvezmény
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 FtNincs kedvezmény!
  nagyobb egyenlő 20.000 Ftkisebb 70.000 Ft5%
  nagyobb egyenlő 70.000 Ft 15%
   Amennyiben az áruház termékeivel vagy a szállítási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérem minden esetben forduljon az adott forgalmazhoz az itt látható elérhetőségeken!