hirdetés
Vissza

Társas.hu fejlesztő és szórakoztató játékok

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Clownfish Kft.
   » Cím
   1119, Budapest, Andor utca 21./ Székhely - nincs személyes átvételre lehetőség
   » Telefonszám
   +36-70/618-6670
   » E-mail cím
   vevoszolgalat  tarsas.hu
   » Weboldal
   www.tarsas.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   NAIH-64881/2013.
   » Adószám
   22999276-2-43
   » Cégjegyzék szám
   01-09-987377
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Fehér Attila
   » Telefonszám
   +36-70/6186670
   » E-mail cím
   vevoszolgalat  tarsas.hu
 •  » GLS Futárszolgálat házhoz szállítás
   A GLS futárszolgálat prémium minőségű szolgáltatásokat kínál a csomagszállítás területén. Megrendelésed a GLS futárja szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között. Az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanapon belül kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék az otthonodba. A GLS az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Az árlistában szereplő szállítási árak KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁG területén belül érvényesek. Magyarország határain kívülre történő kézbesítés díjait a GLS futárszolgálat EU országok 1. és 2. zóna alatt találod meg. Szolgáltatások: - 1 munkanapon belüli kézbesítés - Második, díjmentes kézbestés (ha az első sikertelen lenne) - A kiszállítás reggelén e-mail vagy SMS értesítést kapsz benne a csomagszámmal, a futár telefonszámával és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumával. A megadott információk alapján lehetőséged van felvenni a kapcsolatot a GLS futárral. - A GLS a címzettek számára könnyen elérhető, a címzettek számára fenntartott ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8.00 - 20.00 óra között működik.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft Ingyenes!
   » Személyes átvétel - 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b
   A megrendelt játékokat átveheted személyesen, nyitva tartási időben még a megrendelés napján készpénzes fizetéssel, számla ellenében. Amint rendelésed átvehető, visszaigazoló értesítést küldünk e-mail vagy SMS útján. Átvevő pont címe: 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b. Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig (munkanapokon): 12 és 18 óra között.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
   » GLS CsomagPONT
   Magyarországon több mint 500 GLS CsomagPont üzemel. A GLS az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanap alatt kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomag átvevő helyek különböző profilú üzletekben találhatók. Bankkártyás fizetés csak azokban az üzletekben lehetséges, ahol ez külön fel van tüntetve! A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. További információk: http://csomag.hu/ Csomagpont lista letölthető: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 20.000 Ft890 Ft
  nagyobb egyenlő 20.000 Ft Ingyenes!
   » GLS házhoz szállítás EU országok 1. zóna
   A GLS futárszolgálat magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Áruházunk a megrendelt termékek szállítását, csomagonként 10 kg súlyig a következő országokba vállalja, bankkártyás fizetést vagy banki átutalást követően: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. A kézbesítési idő a kifizetéstől számított 2-3 munkanap.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft 4.990 Ft
   » GLS házhoz szállítás EU országok 2. zóna
   A GLS futárszolgálat magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Áruházunk a megrendelt termékek szállítását, csomagonként 10 kg súlyig a következő országokba vállalja, bankkártyás fizetést vagy banki átutalást követően: Dánia, Franciaország, Olaszország, Egyesült Királyság. A kézbesítési idő a kifizetéstől számított 4-5 munkanap.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 50.000 Ft7.990 Ft
  nagyobb egyenlő 50.000 Ft 6.990 Ft
 •  » Utánvéttel
   Készpénzes fizetés a futárnak, vagy az átvételi ponton. Utánvéttel történő fizetés választása esetén a megrendelt termék házhoz-szállításakor, a futárcég munkatársának fizetendő a számla összege. Javasoljuk, hogy a csomagot még a futár jelenlétében nyisd ki és győződj meg róla, hogy tényleg a megrendelt terméke(ke)t tartalmazza-e, illetve tartalmának épségéről is.
   » Készpénzes fizetés
   Személyes átvétel esetén, a helyszínen a készpénzes fizetési módot tudjuk elfogadni jelenleg. Vásárlóink készpénzfizetési számla ellenében tudják kiegyenlíteni a megrendelt játékok vételárát. Megrendeléskor, a fizetési mód kiválasztásakor van lehetőség bankkártyás, vagy átutalásos fizetés választására is
   » Banki átutalással
   A megrendelt termékeket van lehetőséged banki átutalással is kifizetni. Ebben az esetben átutalásos számlát állítunk ki a vásárlásról a megrendelést követően. A visszaigazolt megrendelésben szereplő végösszeget kérjük átutalni áruházunk, Információk/Fizetés oldalán is megtalálható, illetve a lejjebb látható bankszámlánkra. Az átutalás teljesítése, - vagyis a jelzett összeg bankszámlánkon történő jóváírása - után már küldjük is az addigra összekészített csomago(ka)t a futárszolgálat segítségével. Ebben az esetben fontos, hogy a futárcég munkatársának NEM KELL fizetni a kézbesítéskor, de a csomagot az átvételkor - a kézbesítő jelenlétében - bontsd ki és ellenőrizd annak tartalmát és épségét! Bankszámla számunk: CLOWNFISH Kft. 10918001-00000052-86670004 FIGYELEM! NEM MAGYARORSZÁGI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL TÖRTÉNŐ UTALÁS ESETÉN A TRANZAKCIÓS KÖLTSÉGEK A VÁSÁRLÓT TERHELIK, EZT KÉRJÜK FIGYELEMBE VENNI AZ ÁTUTALÁS ELINDÍTÁSA ELŐTT! A TRANZAKCIÓ KÖLTSÉGE 1700 FORINT VAGY 5,50 EURO. KÉRJÜK, HOGY AZ ÁTUTALT ÖSSZEG TARTALMAZZA EZT IS, ELLENKEZŐ ESETBEN A FENNMARADÓ HÁTRALÉK A CSOMAG KÉZBESÍTÉSEKOR UTÁNVÉTKÉNT FOG SZEREPELNI! Adataink külföldről indított átutaláshoz: Clownfish Kft. Unicredit Bank IBAN: HU02109180010000005286670004 SWIFT code: BACXHUHB