hirdetés
Vissza

Fajátékok.net Fajáték Webáruház

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Kreatív Ötlet Kft.
   » Cím
   6000, Kecskemét, Horog u. 2. II/13
   » Telefonszám
   +36-20/28-28-992
   » E-mail cím
   info  kreativotlet.com
   » Weboldal
   www.fajatekok.net
   » Adószám
   23011410-2-03
   » Cégjegyzék szám
   03-09-121183
   » Cégjegyzék vezető
   Bács Kiskun Megyei Cégbíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Varga Roland
   » Telefonszám
   +36-20/28-28-992
   » E-mail cím
   info  kreativotlet.com
 •  » Webox csomagautomaták - (Utánvét vagy előre utalás) Budapest 1-3 munkanap, vidék 2-4 munkanap
   A Webox szolgáltatása lehetővé teszi számodra, hogy az online vásárolt termékeket bárhol és bármikor átvehesd a csomagterminál hálózatból. Nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Gyors, kényelmes, egyszerű és innovatív! Utánvét esetén a rendelés értékét a csomagterminálnál bankkártyával egyenlítheted ki. A csomag maximális mérete 41 x 38 x 64 cm, súlya 25 kg lehet. Rendszerünk kiszűri azokat a termékeket, amelyek terjedelem, vagy súly miatt nem férnek bele a Webox szállítási feltételekbe, azonban több termék rendelése esetén előfordulhat, hogy a teljes rendelés terjedelme vagy súlya átlépi a méret vagy súlyhatárokat, ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a szállítási lehetőségekről. A 80 db-os Webox csomagterminál hálózat Budapest minden kerületében (összesen 40 db), valamint a következő városokban érhető el: Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Gödöllő, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szentendre, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg (összesen 40 db). A Webox csomagautomaták elhelyezkedéséről a https://webox.hu/hu/neked/keresd-meg-a-terminalod oldalon is tájékozódhatsz.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 15.000 Ft699 Ft
  nagyobb egyenlő 15.000 Ftkisebb 25.000 Ft499 Ft
  nagyobb egyenlő 25.000 Ft Ingyenes!
   » Szállítás DPD futárszolgálattal (utánvét vagy előre utalás) (a rendelést követő 1-3 munkanap)
   A rendelés kiszállítását a DPD futárszolgálat teljesíti. Várható szállítási idő a csomag DPD futárszolgálatnak történő átadását követő 1-3 munkanap. A kiszállítás napjáról a DPD futárszolgálat e-mailben, illetve amennyiben adtál meg mobiltelefonszámot, SMS-ben is értesít. A DPD ügyfélszolgálat központi telefonszáma: +36-1-501-6200 Csomag nyomonkövetés: https://www.dpd.com/hu
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 15.000 Ft1.490 Ft
  nagyobb egyenlő 15.000 Ftkisebb 25.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 25.000 Ft Ingyenes!
   » Személyes átvétel székhelyünkön
   Személyes átvételt székhelyünkön (6000 Kecskemét, Horog u. 2. II/13 Forrás Lakópark) tudunk biztosítani előre egyeztetett időpontban, hétköznap általában a kora délelőtti, késő délutáni órákban.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
 •  » Utánvéttel
   A rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a futárnál készpénzben egyenlítheted ki.
   » Webox csomagautomatánál bankkártyával történő fizetés
   A Webox csomagautomatáknál a csomagod értékét átvételkor a Webox csomagautomatába épített bankkártya terminálnál bankkártyával is kiegyenlítheted. Amennyiben nem szeretnéd a csomag értékét az átvételkor bankkártyával rendezni, akkor Webox csomagautomata szállítási mód választása esetén még az előre utalás bankszámlára fizetési mód áll rendelkezésedre.
   » Előre utalás bankszámlára
   A vásárlás végösszegének előre utalása a CIB Bank Zrt 10700103-65977554-51100005 számlára. Számlatulajdonos: Kreatív Ötlet Kft. /A CIB Bank pénztárába történt befizetést nem áll módunkban elfogadni, mert azt extra bankköltség terheli! Kérjük, hogy rendelésed összegét átutalással rendezd!/ Kérjük, minden esetben várd meg az előre utalás kérő levelünket, mert esetenként a termékek rendelkezésre állása és a csomag súlya miatt az utalás összege változhat! A közlemény részben kérünk, tüntesd fel a megrendelésed számát és a neved a gyorsabb beazonosíthatóság miatt.
   » Készpénzes fizetés (személyes átvétel)
   Személyes átvétel esetén készpénzes fizetés.