hirdetés
Vissza

Pc-Line Studio

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Pc-Line Studio Kft
   » Cím
   1148, Budapest, Lengyel utca 30.
   » Telefonszám
   +36-1/223-0774
   » Fax
   +36-1/223-0774
   » E-mail cím
   webshop  pcline.hu
   » Weboldal
   www.pcline.hu
   » Adószám
   13283377-2-42
   » Cégjegyzék szám
   01-09-727356
   » Cégjegyzék vezető
   Fővárosi Bíróság
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Pc-Line Studio Kft.
   » Telefonszám
   +36-1/223-0774
   » E-mail cím
   webshop  pcline.hu
   » Logó
   
 •  » MOL töltőállomáson, Coop üzletben, posta csomag automata vagy postahivatalban történő átvétel, bankkártyás fizetéssel
   A megrendelt terméket a posta az Ön által kiválasztott MOL töltőállomásra, Coop üzletbe, Posta csomagautomatába vagy egy postahivatalba szállítja (nem szállítja ki az Ön címére). Az átvétel lehetőségéről a posta az Ön által megadott mobiltelefonszámra SMS üzenetben tájékoztatja. Az SMS fogadása után a csomag átvételére 7 nap áll rendelkezésére. A vételár kiegyenlítése a megrendelés folyamán bankkártyával történik. A csomagot a megrendelést követő munkanapon adjuk át a postának, aki a megadott MOL töltőállomásra vagy postahivatalba 1-2 munkanap alatt szállítja ki a küldeményt. A küldemény útját nyomon követheti a megadott kísérőokirat-szám ismeretében a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon.
   
  Szállítási költség920 Ft
   » MOL töltőállomásra, Coop üzletbe, Posta csomagautomatába vagy egy postahivatalban történő átvétel, helyszíni fizetéssel
   A megrendelt terméket a posta az Ön által kiválasztott MOL töltőállomásra, Coop üzletbe, Posta csomagautomatába vagy egy postahivatalba szállítja (nem szállítja ki az Ön címére). Az átvétel lehetőségéről a posta az Ön által megadott mobiltelefonszámon SMS üzenetben tájékoztatja. Az SMS fogadása után a csomag átvételére 7 nap áll rendelkezésére. A vételár kiegyenlítése a megrendelés folyamán bankkártyával történik. A csomagot a megrendelést követő munkanapon adjuk át a postának, aki a megadott MOL töltőállomásra vagy postahivatalba 1-2 munkanap alatt szállítja ki a küldeményt. A küldemény útját nyomon követheti a megadott kísérőokirat-szám ismeretében a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon.
   
  Szállítási költség1.160 Ft
   » Postai házhoz szállítás, utánvéttel - MPL futárszolgálat
   A posta a megrendelt terméket az Ön által megadott címre kézbesíti. Amennyiben a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, akkor a postás értesítőt hagy a postaládájában, amelyen tájékoztatja, hogy a küldemény mikor és melyik postahivatalban vehető át. A megrendelt termék ellenértékét az átvételkor a postásnak készpénzben kell kifizetni, illetve a postahivatalban készpénzben vagy egyes postahivatalokban bankkártyával is ki lehet egyenlíteni. A csomagot a megrendelést követő munkanapon adjuk postára, a kézbesítés 1-3 munkanap alatt lehetséges. A kézbesítés időpontját a posta határozza meg, nincs lehetőségünk az időpont megadására.
   
  Szállítási költség1.345 Ft
   » Postai házhoz szállítás, bankkártyás fizetéssel - MPL futárszolgálat
   A megrendelés leadásakor a vételárat bankkártyával egyenlítheti ki. A csomagot a posta az Ön által megadott címre kézbesíti, az átvételkor nem kell fizetni semmit. Amennyiben a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, akkor a postás egy értesítőben tájékoztatja, hogy melyik postahivatalban vehető át a küldemény. A csomagot a megrendelést követő munkanapon postára adjuk, a kézbesítés 2-3 munkanap.A csomag útját a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon a kísérőokirat-szám megadásával nyomon követheti. A kézbesítés előtt a posta SMS értesítést fog küldeni az Ön által megadott mobiltelefon számra.
   
  Szállítási költség1.150 Ft
   » DPD futárszolgálat, készpénzes fizetéssel
   A megrendelt terméket a DPD futárszolgálat szállítja ki a megadott címre. A küldeményt a megrendelést követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak, aki a kézbesítést a következő munkanapon fogja elvégezni. A DPD az Ön által megadott E-mail címen két lehetséges kiszállítási módot fog ajánlani, amelyek közül Ön választhat. Sikertelen kézbesítés esetén a DPD futárszolgálat a kézbesítést a következő munkanapon újra megkísérli. A csomag ellenértékét a futárnál készpénzben kell kiegyenlíteni.
   
  Szállítási költség1.750 Ft
   » DPD futárszolgálat, bankkártyás fizetéssel
   A megrendelt terméket a DPD futárszolgálat szállítja ki a megadott címre. A küldeményt a megrendelést követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak, aki a kézbesítést a következő munkanapon fogja elvégezni. A DPD az Ön által megadott E-mail címen két lehetséges kiszállítási módot fog ajánlani, amelyek közül Ön választhat. Sikertelen kézbesítés esetén a DPD futárszolgálat a kézbesítést a következő munkanapon újra megkísérli. A csomag ellenértékét a megrendeléskor bankkártyával kell kifizetni.
   
  Szállítási költség1.350 Ft
   » Webox csomagautomatába történő kézbesítés
   A termék árát a megrendeléskor bankkártyával kell kiegyenlíteni. A megrendelt terméket a megrendelést követő munkanapon elhelyezzük a hozzánk közel eső Webox automatába, ahonnan a Webox 1-2 munkanap alatt fogja elhelyezni az Ön által kiválasztott Webox csomagautomatába. A csomag automatában való elhelyezésről, az átvétel lehetőségéről a Webox SMS üzeneteket küld. Az Ön által kiválasztott csomagautomatába történő elhelyezésről küldött SMS vagy E-mail értesítést követően 72 óra áll rendelkezésére, hogy az automatából a csomagot kivegye.
   
  Szállítási költség599 Ft
   » Budapest, Árkád üzletközpontban történő átvétel
   Budapesten, az Árkár Üzletközpont Immedio üzletében lévő Pick Pack Ponton történő személyes átvétel. Az átvétel lehetőségéről a Pick Pack Pont SMS üzenetet küld. Az átvételre 7 nap áll rendelkezésére. Az átvételkor fizethet bankkártyával és készpénzzel is. A küldemény útját nyomon követheti a http://www.pickpackpont.hu/ oldalon a Csomagkereső szolgáltatással az E-mail-ben megküldött vonalkód megadásával. A szállítási idő: 3-4 munkanap.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft 550 Ft
   » Személyes átvétel az átvételi ponton (Budapest, VI. Podmaniczky utca 43.)
   A megrendelt terméket személyesen veheti át a Budapest, VI. ker. Podmaniczky utca 43-ban. Nyitva tartási idő: hétfőn: 12 órától 18 óráig. keddtől péntekig: 10 órától 18 óráig. szombaton, vasárnap: zárva. A csomagot a megrendelést követő munkanapon szállítjuk az átvételi pontra, ahol a kiszállítást követő munkanaptól nyitva tartási időben átvehető. A kiszállításról E-mail üzenetet küldünk, megjelölve benne az átvétel legkorábbi időpontját. Kérjük, hogy értesítés nélkül ne menjen az átvételi pontra, mert a csomagot nem fogja ott találni.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 10.000 Ft750 Ft
  nagyobb egyenlő 10.000 Ft Ingyenes!
   » E-mail-ben történő adatküldés
   A megrendelt és bankkártyával kifizetett védelmi szoftver letöltéséhez szükséges linket és az aktiváló kódot E-mail-ben küldjük el.
   
  Szállítási költség0 Ft
 •  » Utánvétes fizetés
   Az áru ellenértékét a kiszállítónak kell készpénzben kifizetni.
   » Helyszíni készpénzes fizetés
   Irodánkban egyeztetett időpontban az áru átvételekor az ellenértéket készpénzben kell kifizetni.