hirdetés
Vissza

MENTŐMELLÉNY DEPO

 • Forgalmazó Adatai
   » Cégnév / Név
   Csibi Tibor E.V.
   » Cím
   1103, Budapest, Sibrik Miklós u.30/C
   » Telefonszám
   +36-30/959-6853
   » Fax
   +36-1/781-2505
   » E-mail cím
   navyvest  gmail.com
   » Weboldal
   www.lifejackets.hu
   » Adatkezelési nyílvántarási szám
   Folyamatban
   » Adószám
   13225942-2-4368955230-2-42
  Kapcsolattartó Adatai
   » Név
   Csibi Tibor E.V.
   » Telefonszám
   +36-30/959-6853
   » E-mail cím
   navyvest  gmail.com
   » Logó
   
 •  » Fáma futárszolgálattal előre utalásos fizetéssel
   Ha ezt a fizetési módot akkor választja, ebben az esetben elküldjük Önnek a számlamásolatot e-mailben, amit, Ön a számlaszámunkra átutal hivatkozva az emailben megkapott számla számára.Ezután mi a megrendelését 2-3 munkanapon belűl elküldjük Önnek.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 30.000 Ft990 Ft
  nagyobb egyenlő 30.000 Ft Ingyenes!
   » Személyes átvétel az üzletünkben
   Ha Ön úgy dönt, hogy megrendelését személyesen szeretné átvenni, ezt megteheti a 1103.Budapest,Sibrik Miklós u.30.szám./ 2.em. szám alatti személyes átvételi ponton. Ebben az esetben csak a megrendelt termék díját kell Önnek kifizetnie. FONTOS: megrendelését vásárlás előtt a weboldalon keresztül vagy telefonon adja le. A rendelést követően e-mailben értesítjük,ha átveheti a csomagot. Kérjük, várja meg az átvételt igazoló e-mailt vagy telefonhívásunkat! Minden esetben értesítjük, hogy mikor veheti át megrendelését. Ha Ön a átvevőponton való személyes átvételi lehetőséget választja WebÁruházunkban, a hatályos jogszabályok értelmében, Őn meg kell adja, a számla kiállításához szükséges adatokat.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ft Ingyenes!
   » Fáma futárszolgálat utánvéttel 30.000,-Ft értékig
   Futárral utánvételes fizetéssel 30.000,-Ft értékig. Ha a megrendelés értéke nem haladja meg a 30.000,-Ft ot,akkor a szállítás költsége 1100,- Ft,Ön ebben az esetben a pénzt a futárnak fizeti ki a megrendelt termék(ek) összegével együtt.A számlán a szállítás költsége is fel lesz tüntetve..Ha eléri az 30.000,-Ft ot a megrendelés akkor a szállítás költsége 0 Ft,-.
   
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  nagyobb egyenlő 0 Ftkisebb 30.000 Ft1.100 Ft
  nagyobb egyenlő 30.000 Ft Ingyenes!
 •  » Készpénzzel a helyszínen
   Ha Ön úgy dönt, hogy megrendelését személyesen szeretné átvenni, ezt megteheti a 1103.Budapest, Sibrik Miklós u.30..sz. szám alatti személyes ÁTVEVŐ PONTON. Ebben az esetben csak a megrendelt termék díját kell Önnek kifizetnie. FONTOS: megrendelését vásárlás előtt a weboldalon keresztül vagy telefonon adja le. A rendelést követően e-mailben értesítjük,ha átveheti a csomagot. Kérjük, várja meg az átvételt igazoló e-mailt vagy telefonhívásunkat! Minden esetben értesítjük, hogy mikor veheti át megrendelését. Ha Ön a bemutatótermünkben való személyes átvételi lehetőséget választja WebÁruházunkban, a hatályos jogszabályok értelmében, Őn meg kell adja, a számla kiállításához szükséges adatokat.
   » Előre utalással
   Megrendelését előre utalással is kiegyenlítheti.Ebben az esetben a visszaigazolást követően kiállítjuk számláját, és PDF. formátumban elküldjük Önnek a regisztráció alkalmával megadott e-mail címére. Amint Ön átutalta a számla végösszegét bankszámlánkra, mi 24 órán belül, az Ön által választott futárszolgálattal elküldjük Önnek megrendelését, és az eredeti számlát. Bankszámlaszámunk: 11717009-22468895
   » Utánvéttel
   Ha ezt a fizetési módot választja Ön, a visszaigazolás után elkészítjük megrendelését, és az Ön által választott futárszolgálattal elküldjük megrendelését, amelyet Ön a csomag átvételekor fizet ki a futárnak.A számlát minden esetben a csomagban találja majd.