hirdetés

Hogyan Vásároljon? - Vásárló Tájékoztató

Elérhetőségi adatok
Cégünk, az Unas Kft internetes piacterek és webáruházak technikai hátterét szolgáltatja. Az UnasPlaza cégünk saját fejlesztése. A célunk, hogy minden kedves vásárló igényét kielégítsük. Termékek forgalmazásával kizárólag partnereink foglalkoznak. Ha termékekkel vagy megrendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdése van, akkor a termék forgalmazójával vegye fel a kapcsolatot. A forgalmazó elérhetőségi adatait megtekintheti, ha a valamelyik termék oldalon a forgalmazó nevére, logójára klikkel.
Termékekkel és megrendeléssel kapcsolatban az Unas Kft. NEM tud felvilágosítást adni!
A megrendelés folyamata és a vásárlás feltételei
Az UnasPlaza felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára. A menüpontok segítségével könnyedén navigálhat a Plazaban.

Az UnasPlazaban található termékek struktúrált kategória rendszerbe vannak elhelyezve, ezáltal Ön könnyedén megtalálhatja amit keres. Az UnasPlaza felső részén látható a hét főkategória. Ezeken belül további alkategóriákat talál. Minden kategóriához tartozik egy kép is. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek nevét, árát, egyéb választható tulajdonságait, stb... Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat.

Ha részletesebb információt szeretne kapni a termékről akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a termék oldalára jut el, ahol a termékről bővebben tájékozódhat. Minden termékről megírhatja véleményét is, ezzel segítve a többi vásárlót a választásban.

Lehetőség van keresésre is. Egyszerű keresés esetén csak a kereső kifejezést kell megadnia és ha ez szerepel valamely kategória vagy termék nevében akkor azt a rendszer megjeleníti. Összetett keresés esetén a kereső kifejezés mellett megadhatja, hogy melyik kategóriában és a termék mely tulajdonságában kíván keresni. A keresés eredményeképpen a termékek ugyan úgy jelennek meg, mint normál esetben. Ugyan úgy lehetőség van lapozásra és a termék részletes tulajdonságainak megtekintésére is.

FONTOS! A termék tényleges megrendelése és a vásárlási folyamat nem az UnasPlaza-ban, hanem az adott terméket forgalmazó áruházban történik!
A rendszer a termék megrendelése esetén automatikusan átirányítja az árusító bolt oldalára, ahol esetlegesen további regisztráció, adatmegadás lehet szükséges a vásárlás lebonyolításához.