hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

Így jár a kisgyerek agya (Új példány, megvásárolható, de nem kölcsönözhető!)

-25%
 Így jár a kisgyerek agya (Új példány, megvásárolható, de nem kölcsönözhető!)
3 990 Ft

Akció: 2 990 Ft


 • Akció kezdete: 2016.09.30
 • Akció vége: A készlet erejéig!
33 otthon kipróbálható, egyszerű kísérlet, amely megmutatja a gondolkodás fejlődését
 • "Vajon miért olyan nehéz megérteni a kisgyerekeket? Kezdő szülőként elkerülhető-e a teljes kétségbeesés? Vagy muszáj néha magzatpózban bőgni az ágyon?"

  Ezekre a kérdésekre keresi a választ a könyv - és azok a tudományos kutatások, amelyekre támaszkodik. A gyerekeket nehezebb megérteni, mint a felnőtteket, az újszülöttek pedig még nem is beszélnek, tehát nem tudják elmondani, mi jár a fejükben. Főként ezért született ez a könyv: a szerzők összegyűjtöttek egy csokor jól bevált kísérletet, amelyeket tudós kutatók az évek során kidolgoztak, majd leegyszerűsítették őket, hogy Ön, kedves Olvasó, szintén kipróbálhassa a gyermekével. A kísérletek megmutatják, miként lehet a leghatékonyabban kommunikálni a gyerekkel, mikor szabad a tévé elé ültetni, és milyen közkedvelt játékokat nem tanácsos használni. Gyorsan és könnyen elvégezhetők otthon, mégis megdöbbentően mély bepillantást engednek a csecsemő és a kisgyermek agyának fejlődésébe.

  A kötetet Debreczeni Zita fotós, egykori modell fényképei illusztrálják, amelyeket kifejezetten az egyes kísérletek bemutatásához készített.
 • ISBN:9789634053880
  KiadóEurópa Kiadó
  Oldalszám231
  Kiadás éve2016