hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

Macintyre-A vagdalthús hadművelet (Új példány, megvásárolható, de nem kölcsönözhető!)

-25%
 Macintyre-A vagdalthús hadművelet (Új példány, megvásárolható, de nem kölcsönözhető!)
3 700 Ft

Akció: 2 775 Ft


 • Akció kezdete: 2016.09.30
 • Akció vége: A készlet erejéig!
 • 1943 elején a szövetségesek a náci megszállás alatt álló Szicília visszafoglalását tervezték. A brit haditengerészeti hírszerzés két tisztje briliáns és egyúttal őrült ötlettel állt elő: el akarták hitetni a németekkel, hogy Görögország megtámadására készülnek. A terv kivitelezésének egy hulla lett a kulcsfigurája.

  Ben Macintyre rendkívül szórakoztatóan mutatja be a leghihetetlenebb kémregényt is meghazudtoló igaz történetet. Lenyűgöző fekete humorral tárja elénk, hogyan juttatták a brit egyenruhába öltöztetett holttestet egy hamis dokumentumokkal teli aktatáskával ellenséges területre, és hogyan sikerült a kockázatos küldetés során megtéveszteni a nácikat. A Vagdalthús hadműveletnek köszönhetően a II. világháború vesztésre álló haderői megkezdhették menetelésüket a végső győzelem felé.

  Ben Macintyre e fantasztikus történet igaz krónikájában a tervet elgondoló és kivitelező hősöknek állít emléket. Könyve tele van izgalmas fordulatokkal, kémekkel, kettős ügynökökkel, félelmet nem ismerő hősökkel - hamisítatlan II. világháborús kalandtörténet.
 • ISBN:9789633571408
  KiadóAlexandra Kiadó
  Oldalszám463
  Kiadás éve2013