hirdetés
Vissza

A Rákóczi-szabadságharc

A Rákóczi-szabadságharc
A Rákóczi-szabadságharc
A 300 éves évfordulóra készült el a 160 x 120 cm-es új, kétoldalas térkép, mely a szabadságharcot és Rákóczi államát mutatja be.

 • A 300 éves kerek évforduló ellenére méltatlanul kevés szó esik népünk egyik legjelentősebb szabadságharcáról, a Rákóczi-féle szabadságharcról. Kiadónk új térképével jelentőségéhez méltóan kívánja megismertetni a diákokkal a szabadságharc eseményeit és Rákóczi államát. A Magyarországi Konföderációt és az Erdélyi Fejedelemséget bemutató részletes térkép színezése és jelölései rendkívül sok információt hordoznak. A két melléktérkép, melyek a Magyar Királyság népei és a Rákóczi birtokok területi megoszlását mutatják be, a történelmi eseményeket előidéző okok szemléletes magyarázatára adnak lehetőséget.


  A térkép hátoldalán két térkép mutatja a szabadságharc hadműveleteit, melyeken a teljes eseménysor nyomon követhető. Az időszalagon nyomon követhetők a szabadságharc előzményei,  különböző szakaszainak eseményei és következményei.


  Térképünk olyan átfogó képet nyújt történelmünknek erről a jelentős szakaszáról, melynek közvetítése eddig csak többféle különböző segédeszköz használatával volt lehetséges.

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Kivitel:fóliázott, falécezett
  Méret:160 x 120 cm