hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

Sunrider Assimilaid - Az emésztőrendszer erősítésére

-10%
Sunrider Assimilaid - Az emésztőrendszer erősítésére
46.85 €

Akció: 42.2 €


  • Akció kezdete: 2018.03.19
  • Akció vége: 2019.01.01
Kiszerelés:
100db kapszula x 546mg

           
Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: ezek a fa, tűz föld, fém és víz. Testünk "fa" funkciója a májra (immunrendszerre) utal, a "tűz" funkció a szívet (s a vele összefüggő hormon- és idegrendszert), takarja, a "föld" funkció a lépre és a gyomorra (azaz az emésztőrendszerre) utal, a "fém" funkció a tüdőt (légzőrendszert), míg a "víz" funkció a  vesét (a keringési rendszert) jelenti. E funkciók erősítésével, táplálásával javíthatjuk szervezetünk működését. Ha az öt elem megfelelő mennyiségben van jelen, s ha közöttük jó kölcsönhatás áll fenn, akkor beáll a harmónia és az egyensúly.

A Sunride Assimilaid tíz gondosan összeválogatott kínai gyógynövény sűrített keveréke, amely szervezetünk emésztési rendszerét, illetve a gyomrot, a lépet és a hasnyálmirigyet táplálja és erősíti. Hatékonyabbá teszi a felszívódást, így a tápanyagok maradéktalanul hasznosulnak a szervezetben. NuPlus-szal kiegészítve megsokszorozódik a hatása.

Rossz táplálkozási szokásainknak, önpusztító életmódunknak gyakran kísérőjelenségei az emésztési zavarok, a gyomorgörcsök, a puffadás, a rendszertelen székelés, a szorulás, a savtúltengés, enzimhiány, sőt fekélyesedés. Ezek kezelésében az Assimailaid hahatós segítséget nyújt. Azonban  egészséges táplálkozással, vagy a már kialakult emésztőszervi problémáknál szükséges diétával, hatása fokozódik.


Sunride Assimilaid a "regeneráció" elvének megfelelően erősíti és feltáplálja az emésztésben közreműködő legfontosabb szerveket, helyreállítja a megfelelő sav- és emésztőnedv-termelés, és egyensúlyba hozza az enzimháztartást anélkül, hogy kívülről juttatna be enzimeket, sósavat vagy más vegyszereket, mint általában a legtöbb gyógyszer.

Sunride Assimilaid rendszeres fogyasztása:

enyhíti a gyomorpanaszokat, a kólikás görcsöket, az émelygést, hányingert, gázokat, gyomorfekélyt, gyomorhurutot, és a gyomorfelfúvódást;
segít a különböző ételek tolerálásában, javítja az ízérzékelést;
csökkenti az emésztési elégtelenséget, a gyomorégést;
normalizálja a székletet;
hatására erősödnek a máj méregtelenítő funkciói;
nyugodt alvást és kellemes közérzetet biztosít.


Sunride Alpha 20C-vel és Fortune Delighttal fogyasztva a nyombélfekély hatékony ellenszere.

                      

  •      

    Az Asszimilaid élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Nehéz ebédek-vacsorák, egészségtelen ételek megemésztésére szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a fogyasztást. Súlyosabb betegségek leküzdésében ha intenzívebb hatást akarunk elérni, akár tíz kapszulát is fogyaszthatunk.

    Az emésztőrendszer felerősítéséhez  minimum két doboz elfogyasztása javasolt.