hirdetés
Vissza

Latex Röfögő sörtés malac,lazac színű, nagyobb méretű kutyajáték, 20,3cm

7 / 2361
  Latex Röfögő sörtés malac,lazac színű, nagyobb méretű kutyajáték, 20,3cm
  Latex Röfögő sörtés malac,lazac színű, nagyobb méretű kutyajáték, 20,3cm

Méret: 20,3cm, mely alkalmas lehet közepes vagy akár nagyobb termetű kutyák számára

Szín: Lazac, testén élethű sörtékkel tarkítva.

Termék jellemzői:

Latexből készült poliészterrel kitöltött játék, mely tulajdonságok szinte elnyűhetetlenné teszik ezt kutyák számára ideális játszótársat. A sípolója röfögő hangot hallat, ezáltal a játék még izgalmasabb.

A latex starpabírósága mellett a másik remek tulajdonsága hogy emészthető, így nem kell aggódni, ha kutyusunk nagyon belemerül a játékba, lenyelés esetén ugyanis semmilyen egészségügyi problémát nem okoz.

A Nobleza által gyártott többféle méretnek köszönhetően biztosan megtalálja az ideálisat kedvencének.

Hogyan játszunk a kutyánkkal?

A játékot sose toljuk a kutya szájába, sőt, mindig elfele mozgassuk. Az emberek hajlamosak gyakran magasra emelni a tárgyat, de a kutya számára izgalmasabb a földön, vagy az ő fejmagasságában mozgó „zsákmány”. Figyeljünk oda, hogy a kutyának legyen elég sikerélménye.  A játékot úgy fejezzük be, hogy a kutyát még érdekelje a tárgy és mi ellopjuk előle. Ne várjuk meg, míg megunja, ne hagyjuk nála sokáig, így csak érdektelenné válik.

 

A helyes játékhoz elsőként az „ereszd” és a „hozd” vezényszavakat tanítsuk meg a kutyának. Ehhez használjunk egy másik labdát, vagy jutalomfalatot, amit a behozottért adunk cserébe. Amíg ez nincs meg, ne kergessük a kutyát labdával a szájában, ne mozogjunk felé, mindig hátrafelé menjünk és ne ugorjunk rá hirtelen, ha a közelünkbe jön, mert így egyre kevésbé lesz kedve odaadni nekünk zsákmányát. Ha ez már megy, akkor érdemes egyfajta kontrollt rakni a dologba, mert nem szeretnénk, ha  kutyánk egy labda miatt átrohanna az úttesten. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a kutya nem veheti el mindig a labdát, csak ha engedélyt kap rá. Fokozatosan építsük fel, először a kezünkben tartva a labdát, aztán akár a földre téve.

 

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése