hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

Roland FP-30 BK digitális zongora

42 / 75
-6%
Új
Roland FP-30 BK digitális zongora
Roland FP-30 BK digitális zongora
 
Roland FP-30 BK digitális zongora
 
Roland FP-30 BK digitális zongora
203 900 Ft

Akció: 192 000 Ft


 • Akció kezdete: 2018.01.19
 • Akció vége: A készlet erejéig!
Szállítási Költség:
Ingyenes

 

Ha mindig is zongorára vágytál, de helyhiány vagy anyagi korlátok miatt eddig nem engedhetted meg magadnak - most itt a megoldás! A mérsékelt árfekvésű FP-30 digitális zongora a Roland méltán elismert hangzását és játékérzetét nyújtja, 88 billentyűvel, számos modern tulajdonsággal és helytakarékos méretekkel. Ez a könnyen hordozható hangszer előadók számára és oktatási célokra egyaránt kiváló. A zongora hangszínek mellett, számos egyéb hangszín is megszólaltatható a hangszeren, nem beszélve a gyakorlást segítő funkciókról és a felvételkészítésről. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül pedig különböző zenei alkalmazások használatára nyílik lehetőség.

Az FP-30 kivételes tulajdonságai könnyen túlszárnyalják a többi hangszert, ugyanebben a kategóriában. A Roland zongorák mindent felülmúló hangzása és játékérzete lehetővé teszi a legárnyaltabb zenei kifejezést is, ezért ezek a hangszerek kiváló alapot nyújtanak a zenetanuláshoz és kielégítik a professzionális igényeket is. Az FP-30 fejlett SuperNATURAL Piano hanggenerátorához egy hatékony, beépített hangrendszer és egy új fejlesztésű, kiváltópontos billentyűzet kapcsolódik, amely játékérzet tekintetében felveszi a versenyt a csúcsmodellek Ivory Feel billentyűzetével.

A hangszerbe épített modern digitális hanggenerátornak köszönhetően az FP-30 túlmutat egy akusztikus zongora lehetőségein. A zongora hangszínek mellett megtalálható orgona, vonós és más hangszíneket a legkülönbözőbb zenei műfajokban használhatjuk, a különböző dob pattern-ek pedig kiváló kíséretet biztosítanak a játékhoz. Eltérő hangszíneket is megszólaltathatunk a két kézzel vagy két eltérő hangszín is megszólalhat együtt a billentyűk leütésekor. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül mobil készülékekre telepített különböző MIDI-s alkalmazásokkal képes kommunikáni a hangszer, USB-n keresztül pedig kedvenc dalokkal játszhatunk együtt vagy elmenthetjük a beépített SMF felvevővel készített felvételeket. A Twin Piano mód lehetővé teszi, hogy a tanár és diák ugyan abban a hangfekvésben játsszon együtt a hangszeren. A fejhallgató használatával bármelyik napszakban nyugodtan gyakorolhatunk anélkül, hogy az zavarná a környezetet.

A fekete és fehér színben kapható FP-30 karcsú felépítése és elegáns megjelenése minden környezetben felhívja magára a figyelmet. A hangszer könnyű súlyának és kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető és mozgatható kisebb helységekben is. Az otthoni használaton kívül, előadók és zeneiskolák számára is rendkívül praktikus ez a hangszer, hiszen zongorák esetében a professzionális tulajdonságok ritkán párosulnak a mobilitással. A hagyományos megjelenést és pedál funkciókat egy külön megvásárolható KSC-70 állvánnyal és KPD-70 pedál egységgel érhetjük el. A hangszer ezekkel kiegészítve is sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy pianínó. A KPD-70 pedál egység nagy előnye, hogy a kottaoldalakat pedállal is lapozhatjuk olyan mobil alkalmazások használatakor, mint a piaScore és Sheet Music Direct.

   • Kalapácsmechanikás digitális zongora, állványzat, pedálkonzol
   • Gazdag, kifejező zongora hang a Roland híres SuperNATURAL Piano hanggenerátorának köszönhetően
   • 88-billentyűs PHA-4 Standard billentyűzet az autentikus játékérzet és zenei kifejezés érdekében
   • Hatékony erősítő és sztereó hangszórók a lenyűgöző hangzáshoz
   • Fejhallgató kimenet és csendes billentyűzet mechanika, hogy bármikor gyakorolhasson anélkül, hogy a környezetét zavarná
   • Kompakt méretek és könnyű súly az egyszerű mozgatáshoz
   • Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat a népszerű zenei alkalmazások - például GarageBand, piaScore, Sheet Music Direct stb. - eléréséhez egy tablet vagy okostelefon használatával.
   • Dual/Split módok a zenei lehetőségek bővítéséhez és számos kiváló hangszín
   • Twin Piano mód az oktatáshoz és gyakorláshoz
   • A beépített SMF felvevővel rögzített dalok mentése USB memóriára, valamint kedvenc WAV és SMF dalok megszólaltatása
   • Külön megvásárolható állvány és pedál egység klasszikus megjelenés kihangsúlyozásához és az elérhető funkciók bővítéséhez, beleértve a zenei alkalmazásokkal megjelenített kottaoldalak pedállal történő lapozását is

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:17 kg/db
  Termék státusza:
   Új termék