hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

Yamaha PSR A2000 kisérőautomatikás szintetizátor

67 / 79
-8%
Yamaha PSR A2000 kisérőautomatikás szintetizátor
Yamaha PSR A2000 kisérőautomatikás szintetizátor
511 900 Ft

Akció: 473 000 Ft


 • Akció kezdete: 2018.09.24
 • Akció vége: A készlet erejéig!
Szállítási Költség:
Ingyenes

Akciós ajánlatunk kizárólag erre az egy darab originált bontatlan termékre vonatkozik! 

A modell különlegessége hogy néhány magyar vonatkozású stílus on-board megtalálható benne, valamint számos magyar stílus és regisztráció a Yamaha weboldaláról letölthető bele.

Yamaha PSR A2000:

hordozható keyboard: 565 hangszín, 33 dobszett, 480 XG hangszín, + GM2 + GS (43 oriental hangszín, 15 MegaVoice + 23 Sweet! + 33 Cool! + 19 Live! + 10 orgonasíp), 351 stílus (339 Pro, 12 Session), 128 hang polifónia, 64 MB tárhely, skála hangoló és skála választó gomb, joystick vezérlő, 16 sávos dalfelvevő és dalszerkesztő, beépített digitális effektek, Layer / Split, Freeze funkció, panel sustain, 4 OTS (One Touch Setting), 5 beépített dalfelvevő, dalkereső, kotta- és szövegkijelzés

Jellemzők

Beépített tartalom + Bővítés = lenyűgöző terjedelmű hangszín és stílus készlet Orientális stílusra kihegyezve.

Bővítse zenei horizontját az új hangszínek és stílusok széles választékával. A PSR-A2000 óriási memóriájának hihetetlenül változatos hangszínpalettájában összesen 1078 hangszín és 351 stílus található, beleértve az arab, a maghrebi, a khaligi, az iráni, a török és a görög stílusokat.

Hangszín és Stílus bővíthetőség

A Yamaha PSR hangszereinek új hangszín és stílus bővítése igazi csemegének számít az egyre bővülő választékú népi, hagyományos, különleges hangszínekre és stílusokra vágyók számára. Töltse be a bővítéseket a PSR hangszerébe és azonnal megszólaltathatja az autentikus hangszíneket, ritmusokat és kíséreteket kedve szerinti stílusokban.

további részlet:

Joystick vezérlő

Precíz, intuitív hajlítás és modulációs vezérlés, a Joystick vezérlő tovább bővíti a kifejezőképességet.
Most már gyors trillákat, dinamikus hajlításokat, pontos modulációkat valósíthat meg egy könnyen konfigurálható vezérlő segítségével.

USB Audió felvétel és lejátszás

Készítse el saját keveréseit a kiválasztott hangszínekből, stílusokból és a belső dalszerkesztővel készített mixet audió fájl formátumban mentse el USB pendrive-ra. Az USB Audió felvétel / lejátszás funkció segítségével könnyedén készíthet felvételeket, melyeket lejátszhatja a számítógépén, megoszthatja az Interneten vagy CD-re, DVD-re írhatja.

Oriental hangsorok / Hangsor beállító gomb

A PSR-A2000 a hat legismertebb hangolási rendszerrel rendelkezik, bármely műfajban azonnal használható. A Yamaha Oriental hangsor funkciója még rugalmasabb lehetőségeket is tartogat, pl. bizonyos hangok magasságát akár egyenként is beállíthatja és ezzel saját hangsorokat hozhat létre. A beépített belső flash memória együtt az USB külső memóriájával szinte korlátlan mennyiségű hangolási beállítás elmentését teszi lehetővé, melyek a Scale Memory gombok segítségével azonnal betölthetőek. A hangolásokat bármikor megváltoztathatja - még játék közben is - és az új Scale Setting Reset funkció könnyen és gyorsan visszaállítja a hangsort játék közben is.

Kiváló hangtisztaság

A továbbfejlesztett Master EQ és a még jobb hanggenerátor képességei a PSR-A2000-et a hangminőség újabb dimenzióiba emeli. Az ütős mélyek, szuper közepek és magas frekvenciák élethűen reprodukálják a hangszerek hangszíneit, különösen az arab zenében kulcsszerepet betöltő ütős hangszerek esetében. Sőt, a PSR-A2000 továbbfejlesztett hangfalai még maximális hangerőn is tiszta, torzításmentes hangzást biztosítanak.

USB TO DEVICE csatlakozó

Az USB TO DEVICE -ra csatlakoztatott USB flash memóriára hangszer beállításokat és felhasználói dalokat menthet vagy tölthet be. Az USB flash memória eszközről adatokat is olvashat be.

MegaVoice technológia

Az életű hangzás érdekében a hangszer többrétegű mintákat alkalmaz, pontos, észrevehetetlen dinamikára épülő mintaváltásokkal, a MegaVoice technológia hihetetlenül valósághű hangzást kölcsönöz hangszerének. A hangszer MegaVoice hangmintái között nem csak az alaphangszínek találhatóak meg, hanem a megszólaltatással járó jellegzetes technikák is. Például a gitárnál hallhatjuk a kalapács hangokat, a hangcsúsztatást és húrnémítást, a húrzajokat, a különböző pengetés és gitártest zajokat. A MegaVoice egy az egyben leutánozza a hangszer tulajdonságait és a megtévesztésig valósághű hangzás nyújt

 • Az Yamaha PSR A2000 szintetizátorok már üzletünkbe!

   


 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:11 kg/db