hirdetés
Vissza

Sony DVPSR370U8HHI.YS DVD lejátszó

Sony DVPSR370U8HHI.YS DVD lejátszó


Ár: 13 840 Ft
Elérhetőség:
Szállítási díj:

Hivatalos magyar márkagaranciával!

USB-eszközökön tárolt filmek, zene és fényképek lejátszása - Közvetlenül játszhat le tartalmakat USB-háttértárról, filmeket nézhet, zenét hallgathat, megnézheti fotóit és diasorozatait.

Formátumok széles körét képes lejátszani - Többek közt: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (a 8 cm-es DVD-t is beleértve), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC és lineáris PCM.

 • Válassza a gyors vagy lassú lejátszást hanggal - A normális sebesség megközelítőleg 1,5x-ösével játszhat le filmeket hanggal, csakúgy mint a képet. Tetszés szerint le is lassíthatja, hogy könnyebben követhesse a sporteseményeket.

  Akár hat DVD-n képes megjegyezni a lejátszás leállításának helyét - Kezdje el a lejátszást pontosan ott, ahol abbahagyta. A lejátszó akár hat korábban játszott lemez folytatási pontját képes megjegyezni.

  Elkészítheti diavetítéseit zenei aláfestéssel - A diavetítés képeit tetszése szerinti háttérzenével jelenítheti meg.

  Filmjeit még jobb hangminőségben élvezheti - A beépített koaxiális digitális kimeneten keresztül csatlakoztathatja az egységet hangrendszeréhez, ami nagy mértékben javítja a filmek és CD-k audiominőségét.

  Irányítsa lejátszóját és tv-készülékét egyetlen távvezérlővel - A DVD-távvezérlővel elindíthatja a lejátszást, vagy módosíthatja a lejátszó és a tv beállításait, beleértve a be-és kikapcsolást, csatornaváltást és a hangerőt.

  Helytakarékos, kompakt kialakítás - A mindössze 270 mm-es széles lejátszó rengeteg funkciót integrál egy kompakt, stílusos egységbe.

  Műszaki Adatok
  Lejátszott egyéb formátum ACC, DivX, JPG, MP3, SVCD, video CD, WMA
  Lejátszott A/V formátum CD-R/RW, DVD-R/RW (video/VR mode)/DVD+R/+RW, DVD-R/RW/-R DL (VR és Video üzemmód) és DVD+R/+RW/+R DL
  Videó konverter 12bit/108MHz
  Audió konverter 96kHz/24bit
  USB 2.0 USB-médialejátszó (FAT32 fájlrendszer):
  AV kimenetek 1xSCART
  Digitális kimenetek koaxiális

 • Termék tömege:0,95 kg/db
  Gyártó:Sony
  Garancia idő:1 év
  Teljesítmény:0.5 W
  Jellemzők:
  Csatlakozók:Digitális koaxiális hangkimenet, USB
  Adathordozók: DVD Video, Audio CD, VCD, SVCD, DVD-R/RW, DVD+R/RW/R DL, CD-lemez szöveg, DVD-lemez szöveg
  Lejátszható formátumok :JPEG, MP3, AAC/WMA/LPCM/MPEG1/MPEG4
  Típus:DVD lejátszó