hirdetés
Vissza

Perui Kovaföld 300 g (Tenmag)

Perui Kovaföld 300 g (Tenmag)

A Perui kovaföld a legtisztább és a leghatékonyabb étkezési kovaföld a világon. 94,6%-os tisztaságú. Mindemellett, koncentrált mennyiségben tartalmazza szervezetünk, sejtjeink egyik legfontosabb alkotóanyagát, a szilícium-dioxidot (SiO2), és amely a második leggyakoribb anyag a földön. Az étkezési minőségű kovaföld egy természetes, őskori tengeri lerakódásból keletkezett makromolekuláris, természetes anyag, hozzáadott anyagoktól mentes, szagtalan por, amely valójában ősi egysejtűek megkövesedett váza.

A kovaföld , amely kiválóan alkalmas a szervezet, legfőképpen a béltraktus, ezzel együtt pedig az egész szervezetünk sejtszintű kíméletes megtisztítására. A hatékony tisztító és méregtelenítő hatásával egyedülálló kiegészítője lehet táplálkozásunknak. Megtisztíthatja minden egyes sejtünket a belektől kezdve, az ereken és a nyirokkeringésen át, egészen a bőrig. 

Az emberi szervezetben a kötőszövetek sejtjeinek szilárdságát és rugalmasságát biztosítja. Hasznos még a haj, a bőr és a köröm egészségének szempontjából is. Szintén a szilícium-dioxidnak köszönhető, hogy a kovaföld fogyasztása fokozza a nyiroksejtek szaporodását és aktiválja a szervezetet védő fehérvérsejteket. Hiányában csökkenhet a csontok, az izmok és a bőr rugalmassága.

Fogyasztása: lehetőleg éhgyomorra, 1-2 teáskanállal, vagy 1-2 evőkanállal naponta, de a háromszori adja a legjobb eredményt. Keverje vízhez, gyümölcsléhez, turmixba, vagy más élelmiszerbe. A kovaföld oldódik vízben, ezért könnyen felszívódik a bélfalakon és gyorsan ki is ürül. Nem halmozódik fel a szervezetben és ezért fontos, hogy a napi kiegészítés következetesen meglegyen. Tudományos vizsgálatok azt találták, nincs káros mellékhatása a fel nem szívódott szilícium-dioxidnak.

  

 • A Perui kovaföld igen könnyű anyag. Vízben rendkívül jól és könnyen oldódik. Mikroszkóp alatt, nagyon erős nagyításban megtekintve a kovaföld így néz ki:  

  Valójában maga az anyag nagyon kemény, henger alakú darabokból áll, amelyek tele vannak lyukakkal. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a kovaföld 7-es keménységű. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztülutazván a vékony és vastagbélen, ledörzsöli a bélfalakat. A leghatékonyabb fizikai-mechanikai módon méregteleníti a szervezetet, így nincs semmiféle kémiai toxicitása. Mindazonáltal, ha csak néhány hónapon át szedjük, akkor is megtisztíthatjuk a bélfalat a káros nyáktól. Egyetlen gramja 300 m2 bélfelületről képes felszívni és kivezetni a gyulladásos folyadékot, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti.

  Jótékony hatását szinte egyedülálló módon, kétféleképpen fejti ki: Egyrészt a szilícium-dioxid képes megkötni és eltávolítani a mérgeket, másrészt, az apró hengerek erős negatív töltésükkel, mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a baktériumokat, gombákat, vírusokat, endotoxinokat, gyógyszer- és növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket. Csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a szervezetből. A férgek, paraziták megsérülnek az éles élek által és elpusztulnak.

 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:0,3 kg/db