hirdetés
Vissza

Infra film 100 cm

Infra film 100 cm
 • Infra film 100 cm
 • Infra film 100 cm
 • Infra film 100 cm
 • Infra film 100 cm
 • Infra film 100 cm
 • Infra film 100 cm
 • Infra film 100 cm
 • Infra film 100 cm
 • Infra film 100 cm

Infrafilm, infrafűtés és padló fűtés! Gépszet és elektromos fűtés!QRFACE.HU ha maradt még kérdésed!

Jelentkezz a fészbukk csoportba. 

Üzemi hőmérséklet: 30℃ ~ 60℃
Felhasználási területek: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés, egyéb fűtést igénylő alkalmazások, mindezt az infrafilmmel.

 

A legfontosabb! Napelem rendszerrel kiegészítve közel nulla forint fűtési költség, pusztán egyszeri beruházással! Ez az infrafilm! 

 • - Az infrafilm beszerelése gyors, egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat és szaktudást.
  - Az infrafilm szélessége 50 és 100 cm így követve a felületet geometriáját építhető ki a hasznos fűtött alapterület.
  - A fűtőfelület dinamikusan teljes felületen adja le a hőt a bekapcsolást követően szinte azonnal. A teljes felület kisebb hőmérséklet mellett is azonos komfortérzetet biztosít kevesebb energia felvétel mellett.
  - Carbon-szálas fűtőelemek, infrafilmek a legmagasabb minőségi követelményeknek és szabványoknak megfelelően az ISO 9001 szabvány szerint és a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett készülnek.
  - Extra vékony padlófűtési rendszer, már 4 cm telepítési magasságtól a meglévő padlóra is építhető.
  - A sugárzó fűtések előnye, hogy nem a levegőt hanem az emberi test szöveteit stimulálja, előidézve a jobb vérkeringést, magasabb hőérzetet biztosítva. Az infrafilm padlófűtési rendszerek ideális hőmérsékletet biztosítanak a testnek és lábnak javítva a hőérzetet.
  - Az INFRA fűtés ugyanolyan érzést kelt, mint a nap sugárzása. Helyettesíti a nap melegét, nem csak jó közérzetet nyújt, hanem az egészségünkre is számtalan jó hatást gyakorol, működése során negatív töltésű ION-okat hoz létre.

  Üzemi hőmérséklet: 30℃ ~ 60℃
  Felhasználási területek: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés, egyéb fűtést igénylő alkalmazások, mindezt az infrafilmmel. A képek tájékoztató jellegűek, színben és mintázatban lehet eltérés a különböző szállítmányokban.

  Számos helyen próbálják az energia takarékosság irányába vinni az infrafilm jellemzőket, sokan dobálóznak divatos kifejezésekkel. Elmondom, hogy bennünket milyen teljesen gyakorlati értékek fogtak meg.

  0, A legfontosabb! Napelem rendszerrel kiegészítve közel nulla forint fűtési költség, pusztán egyszeri beruházással! Ez az infrafilm!
  1, Miután a teljes felületen fűt az infrafilm, így a helységben egyenletes hőmérséklet hozható létre, és itt kapcsolódik be az energia felhasználás, a szabályozhatósága mint takarékosság, hisz akár helységenként is szabályozható a hőmérséklet. Tehetjük idővezérlővel, például a hálószoba csak este fűtött, a WC-ben elég 18 fok is és sorolhatnám tovább. Sőt mivel azonnal bekapcsol a fűtés a teljes felületen, ezért akár távolról is vezérelhetjük a megfelelő elektronika mellett.
  2, Az extra vékony 0,4 mm-es infrafilm a javasolt szerelési technológia mellett is alacsony beépítési magasságot tesz lehetővé, használható új építésű ingatlannál, de felújításoknál is egyszerűen. 4-6 cm padló magasság kialakításával, akár otthoni barkácsolás mellett is.
  3, Egyszerű és gyors beépíthetőség, napi akár 100 m2 felület is telepíthető, szerelhető.
  4, A kettős élettani hatás, padlófűtés előnye javítva az alacsonyabb hőmérséklet mellett is a hőérzetet illetve a sugárzó infra hő a sejtekbe hatolva javítja a vérkeringést és a sejtek energia egyensúlyát.
  5, Nincs karbantartási igény, nincs mozgó, kopó alkatrész, környezetbarát, nincs ártalmas káros anyag-kibocsátás, nincs szobákon keresztül kígyózó gépészet és gépészeti elem. Kézben tartható alacsony beruházási költség.

  Ez egy innovatív elektromos fűtési rendszer, melynek alapja a sugárzó hőt generáló szén réteg felvitele a PET filmre, valamint a réz vezető sín. Miután ez elektromos áram hatására infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, így kellemes komfort érzetet biztosít hatósugarában.
  Ez a film ideális hőforrás arra az időtartamra melyben a fűtendő térben kívánunk tartózkodni, miután gyors felfűtést biztosít, kiválóan alkalmas templomok, lépcsőházak, szálláshelyek, hétvégi házak, lakóépületek, stb, fűtésére. Használható padlófelületen laminált parketta alá, falra vagy mennyezeti borítás alá gipszkarton borítással.


 • Minimum rendelhető mennyiség:10 m
  Méret / súly:100 cm
  Tápfeszültség:220 V / teljesítmény: 220 W / m2
  Garancia:2 év