hirdetés
Vissza

Parrot MKi9000 beépíthető bluetooth kihangosító

Parrot MKi9000 beépíthető bluetooth kihangosító
A Parrot MKi9000 beépíthető bluetooth vezetéknélküli kapcsolattal működő telefonkihangosító, kormányra helyezhető vezérlővel.

  • A Parrot MKi9000 beépíthető bluetooth vezetéknélküli kapcsolattal működő telefonkihangosító, kormányra helyezhető vezérlővel.

    A kihangosítás az autó gyári audiórendszerén keresztül valósul meg. Híváskor az autórádió elnémul, a készülék bemondja a hívó fél nevét, Ön pedig egy gombnyomásra felveheti a telefont, és a kormány elengedése nélkül beszélhet. Az Ön bluetooth vezetéknélküli kapcsolattal rendelkező telefonját párosítsa a kihangosítóhoz!

    A kihangosító automatikusan letölti a telefonból a telefonkönyvet, így akár a készüléken keresztül is kikeresheti a felhívni kívánt felet, ha az benne van a telefonkönyvben. A kihangosító készülék összesen 8000 nevet képes tárolni (max 2000 név/mobiltelefon) és 10 telefonnal tud bluetooth kapcsolatot létesíteni. Ön tárcsázhat akár a hívandó fél nevének bemondásával is!

    Ezzel a készülékkel akár zenelejátszásra is van lehetőség. A kormányra helyezhető vezérlővel pedig léptethető a zene, valamint fel-, lerakható a telefon.

    Lehetőség van a Parrot kihangosítók szoftverfrissítésére is! Ez szintén vezetéknélküli bluetooth kapcsolaton keresztül valósul meg, így nem kell kiszerelni a készüléket a frissítéshez.