hirdetés
Vissza

Biorganik BIO mazsola (500 g)

13 / 118
A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.
  • Összetevők: *mazsola
    *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01,
    ellenőrizte: Biokontroll Hungária Kft.

    Tápanyagtartalom (100g-ban):
    Energiaérték: 1240 kJ / 292 kcal
    Fehérje: 2,6g
    Szénhidrát: 77g
    Zsír: 0,4g

    Ásványi anyagok: kálium, szelén, fluor, foszfor, vas, magnézium

    Vitamin: A, B1, B2, B6, E, C, P

    Felhasználása: fogyasztható magában, más magvakkal keverve (diákcsemege), díszítésre, édesítésre (pl. kásákba)

    Jó tudni: a sötét színű szőlőből készült mazsola értékesebb, mert természetes antioxidáns.
  • A termék értékelése:
    Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

    Vélemény írása
    Név:
    E-mail cím:
    Értékelés:                    
    Vélemény:
    Ellenőrző kód:
    captcha
     « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
    Vélemény elküldése
  • Termék tömege:0,55 kg/db