hirdetés
Vissza

Herbária Bio Csipkebogyó hús (100 g)

BIO Csipkebogyó hús

A csipkebogyó C-vitamin tartalmánál fogva főként megfázásos és fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illetve tüneteinek enyhítésére használható. Növeli a fertőzésekkel szembeni ellenállóképességet. Enyhén fokozza a gyomorsavtermelést, segíti az emésztést, valamint gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.
2-2,5 g aprított drogot 1,5 dl hideg vízzel leöntünk, néhány óráig ázni hagyjuk, majd leszűrjük. Napi adagja 6-10 gramm.
  • A termék értékelése:
    Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

    Vélemény írása
    Név:
    E-mail cím:
    Értékelés:                    
    Vélemény:
    Ellenőrző kód:
    captcha
     « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
    Vélemény elküldése
  • Termék tömege:0,11 kg/db