hirdetés
Vissza

RymaStop orrspray (30 ml)

A gyógynövények természetes hatóanyagai összehúzó hatásukat fejtik ki az orrnyálkahártyán, ennek következtében csökken illetve könnyebben távozik az orrban lévő váladék, ezáltal csökkentve az orrdugulást.
 • Fő hatóanyagok a tannin, szemvidítófű-kivonat, cickafark-kivonat és hárs-kivonat. Tisztítja és regenerálja az orrnyálkahártyát. Ezen növényi kivonatok együttes hatását segíti a hyaluronsav és a tömjénfa (Boswellia serrata)-kivonat, hozzájárulnak az eldugult orr gyors szabaddá tételéhez, tisztítják, regenerálják és hidratálják az orrnyálkahártyát. Javallat: Megfázás és orrdugulás esetén. Adagolás: Használat előtt ellenőrízze a kupak sértetlenségét. Használja rendszeresen, igény szerint, általában 2-3 fújást mindkét orrnyílásba. Csak akkor használja, ha valóban szüksége van rá. Terhesek és kismamák is használhatják. Mindennapos használatra. Figyelmeztetés: Ne használja a terméket ha annak bármely összetevőjére allergiás. Tartsa az applikátort tisztán. Ne használja a lejárati idő után. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne használja a terméket hosszabban, mint 12 hónap.

  A termék használata 3 éves kor felett javasolt.

  Tárolás: Tartsa a sprayt száraz, 15-25 °C hőmérsékeleten. Ne tegye ki közvetlen napsütésnek.

  Összetevők: Víz, körömvirág (Calendula Officinalis)- kivonat, tömjénfa (Boswellia Serrata)- kivonat, hárs (Tilia Cordata)- kivonat, szemvidítófű (Euphrasia Rostkoviana)- kivonat, bodza (Sambucus Nigra)- kivonat, viola (Viola Odorata)- kivonat, mályva (Malva Silvestris Mauritiana)- kivonat, lándzsás útifű (Plantago Lanceolata)- kivonat, mezei zsurló (Equisetum Arvense)- kivonat, cickafark (Achillea Millefolium)- kivonat, Polyoxyl 40, hidrogenizált ricinusolaj, Hydroxypropylmethyl-cellulóz, Methylparaben, Propylparaben, eukaliptusz (Eucalyptus Globulus)- olaj, Hyaluronsav.
 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:0,1 kg/db