hirdetés
Vissza

Dr. Szalay Füredi Lúgos pH 9 ivóvíz (5 l)

8 / 38
A Füredi térség messze földről híres gyógyvizeiről. A "Dr. Szalay Füredi Lúgos pH 9" garantáltan öregbíteni fogja és megszolgálja hírnevét, fontos élettani, jobbító hatásának köszönhetően. A "Dr.Szalay Füredi Lúgos pH 9 víz szűréséről, tisztításának mértékéről talán ad némi összehasonlítási alapot, az az állítás, hogy a végszűrő pórusok átmérője még a legapróbb vírusnál is kisebb! Ez azt jelenti, hogy kizárólag csak az oldott ásványi anyagok és a tiszta víz megy át a szűrőn. Maga a víz egy speciális technológiának köszönhetően van lúgosítva, minek következtében a savas komponens eltávolításra került belőle.
 • Hogyan született a Dr. Szalay Füredi Lúgos pH 9 ivóvíz?

  1985-ben diplomáztam a Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán summa cum laude eredménnyel.;
  Mindig is a természetgyógyászat érdekelt és 1992 óta kizárólag csak természetes gyógymódokkal foglalkozom, kizárólag ezekkel gyógyítok, azóta egyetlen egy tablettát sem vettem be!;
  A lúgosítással már 1998-óta foglalkozom - családi szükség követelte meg. Több terméket, több módszert próbáltam ki, végül is egy saját magam fejlesztett termék mellett döntöttem - így született meg 2007 nyarán a Füredi Lúgos pH 9. Ezzel azt szerettem volna elérni, hogy orvosi felügyelet mellett magyar termék jöjjön létre magyaroknak, mindenki számára hozzáférhető, egy jobb minőségű ásványvíz árán. A termékünket a jó megkülönböztethetőség és az utánzatok kizárása miatt levédtük. A Magyar Szabadalmi Hivatal 195259 számon lajstromozta a védjegyünket.
 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:5,55 kg/db