hirdetés
Vissza

Flavon kids növényi koncentrátum (240 g)

A gyermekek tápanyagszükségletének biztosítása főként a szülők felelőssége.

Nekik kell gondoskodni arról, hogy a gyermekek megkapják a fejlődő szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat. Ebben nyújt segítséget a Flavon kids, egy direkt gyermekeknek, várandós és szoptatós anyáknak kifejlesztett étrend-kiegészítő.

A flavonoidok, mint természetes eredetű antioxidánsok, nemcsak a felnőtt szervezet számára jelentenek természetes védelmet. A fejlődésben lévő szervezet a gyors növekedés révén, fokozottan ki van téve a környezeti és egyéb káros hatásoknak, nem is beszélve azokról a tényezőkről, melyek az iskolákban, óvodákban és más közösségekben érik őket. • Miért van szükség a Flavon kids-re?
  A Flavon kids tartalmazza mindazon tápanyagok nagy részét, amelyekre a gyermekeknek szüksége lehet.

  A gyermekek esetén kiemelten fontos a Flavon kids kellemes íze, illata és állaga, hiszen ezt könnyebben elfogadják a mamától, mint a különféle tablettákat, kapszulákat vagy italokat.

  A várandós és szoptatós édesanyáknak szintén kiemelt figyelmet kell szentelniük szervezetük állapotára, hiszen ez nagymértékben befolyásolja gyermekük egészségét és megfelelő fejlődését.

  Tartósítószert nem tartalmaz!

  OÉTI nyilvántartási szám: 143/É

  Fogyasztása minden kicsi és nagyobbacska gyermek számára ajánlott. Ezen kívül azoknak a tudatos várandós és szoptatós édesanyáknak, akik nem biztosak abban, hogy saját, illetve gyermekük szervezetének képesek biztosítani a szükséges antioxidáns és tápanyagszükségletet.
  A Flavon kids óriási előnye, hogy egyszerre egészséges és finom. Amellett, hogy kiváló antioxidáns forrás a szervezet számára, a gyümölcsök természetes zamat- és illataromáinak köszönhetően, nap mint nap élményt jelent a fogyasztása. Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle. 4 éves kor alatt a napi mennyiséget igazítsuk a gyermek igényeihez. Egészen kicsi gyermekek esetén a baba helyett - egészen a szoptatás időszakának végéig - az édesanya fogyassza, hiszen az anyatejen keresztül minden szükséges tápanyag átjut a kicsinek is.

  Összetevők
  A felhasznált gyümölcsöket úgy válogattuk össze, hogy azok hatóanyagai alkalmasak legyenek a fejlődő szervezet támogatására. A népgyógyászatból ismert gyümölcsökön kívül a koncentrátum tartalmaz egy külön gyermekeknek kifejlesztett vitaminsort (C-, B3-, B5- B6- B2- B1-, H-, B12-vitamin), valamint folsavat, ami tovább fokozza a Flavon kids hatékonyságát, a benne lévő gyümölcsök táplálkozás-élettani értékét. Ezek a vitaminok rendkívül fontosak az anyák számára a várandós időszakban, valamint elősegítik a gyermekek optimális fejlődését.

  Fekete ribizli
  C-vitamin tartalma magasabb, mint azonos mennyiségű citromé vagy zöldpaprikáé. Jelentős a B-vitamin és a vastartalma.
  Pozitív hatását a mai tudomány is felfedezte, éppen ezért gyakran ajánlják a természetgyógyászok. Az ókori rómaiak 'köszvénybogyóként' ismerték.

  Meggy
  Az egyik leghatékonyabb antioxidáns tartalmú gyümölcsünk, ami magas A-, C-vitamin, szelén, valamint bioflavonoid tartalmának köszönhető.
  A B-vitaminok minden fajtája megtalálható a meggyben.

  Szeder
  Számtalan kedvező hatása miatt a népi bölcsesség gyakran ajánlja ezt a gyümölcsöt gyerekeknek. Vitamin, ásványi és nyomelem tartalma lehetővé teszi, hogy az egész test védelmében nagy szerepet kapjon.
  Kiemelkedő a kalcium- és foszfortartalma.

  Cékla
  A céklát ősidők óta ismeri és használja az emberiség. Különösen sok betanint tartalmaz, továbbá jelentős B1-, B3-, C- és P-vitamin, kálium, kalcium, foszfor, szilícium, kén, jód, valamint vas forrás.
  Szerteágazó hatását a benne található számos vitaminnak és ásványi anyagnak köszönheti.

  Fekete áfonya
  Kiemelkedően magas a káliumtartalma, továbbá jelentős kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor és C-vitamin forrás.
  Festékanyagai az antocianinok, amelyek a gyümölcs sötét színét adják.

  Homoktövis
  Kiemelkedő mennyiségű antioxidáns hatású anyaggal rendelkezik. Gyümölcse gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban. C-vitamin tartalma a narancs C-vitamin tartalmának a tízszerese,
  E-vitamin tartalma magasabb, mint a kukoricáé vagy a szójababé. Jelentős béta-karotin forrás, emellett kiemelkedő kálium-, foszfor-, magnézium-, vas- és antioxidáns tartalommal is bír.
 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:0,26 kg/db