hirdetés
Vissza

Sanct Bernhard Lenmagolaj Omega 3-6-9 (180 db)

A len az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen többszörösen telítetlen zsírssavakat, háromszorosan telítetlen linolsavat magas koncentrációban tartalmazza.
 • A len egyik legősibb kultúrnövényünk. Kiváló tulajdonságai évszázadok óta ismertek. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen többszörösen telítetlen zsírssavakat, háromszorosan telítetlen linolsavat magas koncentrációban tartalmazza. A lenmag a növényekben ritkán előforduló esszenciális háromszorosan telítetlen alfa-linolsavat (omega 3 zsírsav) tartalmazza, mely rendkívül magas, 58%-os koncentrációban van jelen a lenmagban. Ezáltal a lenolaj az egyik legértékesebb étkezési olaj. Említésre érdemes még magas E-vitamin tartalma.

  A lenolaj serkenti az agyműködést, megakadályozza koleszterin lerakódását, így csökkenti a koleszterinszintet, segít az ízületi gyulladásokon, a légutak gyulladásos megbetegedésein, a májjal kapcsolatos betegségekben, bőrbetegségeken, ekcémán, kedvezően befolyásolja a bőr életműködéseit. Hatásos még a a gyomorsav termelésére, gyomorfekély, cukorbetegség esetén is jótékonyan hat.

  Az emberi szervezet sejtjei, amelyek lenolajat tartalmaznak, sokkal ellenállóbbak, mindenféle szempontból kevésbé sebezhetők, mint a közönséges zsírokkal ellátott test.

  Alkalmazása: felnőtteknek napi 2 x3 kapszula étkezés közben, kevés folyadékkal lenyelni. 12 év alatti gyerekeknek napi 3x 1 kapszula étkezés közben, kevés folyadékkal lenyelni (lehetőleg 1 hónapos kúrát tartani)

  Hatóanyagok - 1 kapszulában:
  Egyszeresen telítetlen: 116 mg
  Lenolaj: 500 mg
  Omega-3 zsírsav: 250 mg
  Omega-6 zsírsav: 88 mg
  Omega-9 zsírsav: 115 mg
  Telítetlen zsírsavak: 447 mg
  Telített zsírsavak: 53 mg
  Többszörösen telítetlen zsírok: 331 mg
  Zsír: 500 mg
 • A termék értékelése:
  Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

  Vélemény írása
  Név:
  E-mail cím:
  Értékelés:                    
  Vélemény:
  Ellenőrző kód:
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
  Vélemény elküldése
 • Termék tömege:0,19 kg/db