hirdetés
Vissza

Flavon max plus növényi koncentrátum (240 g)

Exkluzív termék, amelyet veszélyeztetett, komoly igénybevételnek kitett felnőtt emberek számára hoztunk létre, akiknek életvitelüknél fogva kiemelten fontos az egészségmegóvás.

Miért van szükség a Flavon max Plus+-ra?
A megélt napi stressz, a nem megfelelő táplálkozás (állagjavítók, emulgeálószerek, színezékek, ízfokozók) túlzott jelenléte egyre inkább probléma. Ezek együttes következményeként esetenként kóros mértékben felszaporodhatnak szervezetünkben a reaktív szabadgyök molekulák. Tovább súlyosbíthatja a helyzetet a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, az indokolatlan gyógyszerfogyasztás, a levegő, a víz és a talajok szennyezettsége is.

A szabadgyökök által okozott sejt-, szövet- és szervkárosodások nagyon sokféle betegség kialakulásával hozhatóak összefüggésbe.

A szervezet megfelelő antioxidáns ellátása nagyon fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmi anyagok bejuttatásának szerepe igen jelentős. Megnövekedett oxidatív stressz esetén, a szabad gyökökkel történő túlzott terheléskor kimondottan javasoltak az antioxidáns tápanyagok.

Az "egy antioxidáns nem antioxidáns" elvet követve egyre nagyobb szerepet kapnak az olyan növények, mint a cékla, a homoktövis, a fekete áfonya, a fekete ribizli, a gránátalma vagy a kékszőlő. Ezek a növények antioxidáns hatásukat legnagyobbrészt a bennük található polifenolos vegyületeknek, flavonoidoknak, antociánoknak és terpéneknek köszönhetik.

A megfelelő antioxidáns anyagokat, vitaminokat, ásványi és színanyagokat ezzel a jól megválasztott, tudatosan összeállított, komplex, minőségi, természetes étrend-kiegészítővel magunkhoz vehetjük.
Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI nyilvántartási szám: 148/É

- A Flavon max Plus+ fogyasztása kimondottan ajánlott sportolóknak, akiket intenzív edzések idején nagyobb oxidatív stressz ér.

- Olyan vállalkozóknak és menedzsereknek, akiknek nem ismeretlen a rendszertelen étkezés, a napi 12-16 órás munkaidő, az állandó stressz és teljesítménykényszer. Ezek mind-mind hozzájárulnak a fokozott szabadgyök termelődéshez.

- Azoknak, akik kiemelt figyelmet szentelnek egészségüknek, szervezetük állapotának.

A Flavon max Plus+ szintén kiemelkedik az étrend-kiegészítők sorából, hiszen a gyümölcsök természetes zamat- és illataromáinak köszönhetően nap mint nap élményt jelent fogyasztása. Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle.

Összetevők
Exkluzív termékünkbe olyan összetevők kerültek, melyek kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal bírnak, így alkalmasak a komolyan igénybevett szervezet számára is megfelelő védelmet nyújtani. A jól bevált Flavon max összetevői mellé még két igen kiváló és méltán népszerű magas antioxidáns tartalmú gyümölcsöt illesztettünk: a gránátalmát és az acerolát.

Gránátalma
A gyümölcsök között a gránátalma rendelkezik az egyik legerősebb antioxidáns hatással. Kedvező tulajdonságait fokozza, hogy alkotórészei gyorsan felszívódnak. A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel újra ezt az elsőrendű antioxidáns gyümölcsöt. Tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat és többféle gyümölcscukrot.
A gránátalmát Ázsiában és a Közel-Keleten évezredeken át nagy becsben tartották spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. A Bibliában is említik szépségéért és tápértékéért.

Fekete bodza
Rendkívül gazdag színanyagokban.
Vitaminjai közül kiemelkedik a B1-, B2-, B6- és a C-vitamin. Figyelemre méltó mennyiséget tartalmaz ásványi anyagokból (kálium, kalcium, magnézium) és mikroelemekből. A fehérjék felépítéséhez szükséges szinte valamennyi aminosavat is tartalmazza.

Kékszőlő
Minél sötétebb a színe, annál értékesebb számunkra. A kékszőlő ugyanis antioxidáns, tehát lényeges szerepet játszik testünk védelmében, az oxigén eredetű szabadgyökök elleni harcban. Legfontosabb hatóanyaga a rezveratrol.

Fekete ribizli
C-vitamin tartalma magasabb, mint azonos mennyiségű citromé vagy zöldpaprikáé. Jelentős a B-vitamin és a vastartalma.
Pozitív hatását a mai tudomány is felfedezte, éppen ezért gyakran ajánlják a természetgyógyászok. Az ókori rómaiak 'köszvénybogyóként' ismerték.

Fekete áfonya
Kiemelkedően magas a káliumtartalma, továbbá jelentős kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor és C-vitamin forrás.
Festékanyagai az antocianinok, amelyek a gyümölcs sötét színét adják.

Cékla
A céklát ősidők óta ismeri és használja az emberiség. Különösen sok betanint tartalmaz, továbbá jelentős B1-, B3-, C- és P-vitamin, kálium, kalcium, foszfor, szilícium, kén, jód, valamint vas forrás.
Szerteágazó hatását a benne található számos vitaminnak és ásványi anyagnak köszönheti.

Acerola
Értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint. A gyümölcs tartalmazza mindazon növényi flavonoidokat, amelyek e vitamin hasznosulásához szükségesek. Ezen kívül sok káliumot, magnéziumot és A -vitamint is tartalmaz. Lédús, savanykás ízű gyümölcse szolgáltatja a hatóanyagot.
A brazilok és a karibi szigetvilág lakói a népi gyógyászatban használják.

Homoktövis
Kiemelkedő mennyiségű antioxidáns hatású anyaggal rendelkezik. Gyümölcse gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban. C-vitamin tartalma a narancs C-vitamin tartalmának a tízszerese,
E-vitamin tartalma magasabb, mint a kukoricáé vagy a szójababé. Jelentős béta-karotin forrás, emellett kiemelkedő kálium-, foszfor-, magnézium-, vas- és antioxidáns tartalommal is bír.

Panax ginseng
Az 'élet gyökere' jelentős pozitív hatással rendelkezik. Ginszengnek a főként Ázsiában előforduló, a borostyánfélék családjába tartozó Panax ginseng gyökerét nevezzük.
A 'ginseng' elnevezés a kínai 'renshen' szóból származik, míg a Panax a görög 'Panax' kifejezésből ered, mely 'mindent gyógyítót' jelent.

  • A termék értékelése:
    Nincs értékelve a termék (0 értékelés alapján)

    Vélemény írása
    Név:
    E-mail cím:
    Értékelés:                    
    Vélemény:
    Ellenőrző kód:
    captcha
     « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!
    Vélemény elküldése
  • Termék tömege:0,26 kg/db