hirdetés
Vissza

PERUI KOVAFÖLD-555 250 g

PERUI KOVAFÖLD-555 250 g

Ősi kovamoszatok megkövesedett váza porított alakban. Ez a Perui Kovaföld - szilícium-dioxidot tartalmazó természetes étrend-kiegészítő.

Tiszta, adalékanyagoktól mentes természetes összetevőjű termék, gazdag forrás a szervezetünk számára hasznosítható szilícium-dioxidnak (SiO2), mely minden sejtünk legfontosabb alkotóeleme.

Alkalmazásával jelentős tisztítást, méregtelenítést vihetünk véghez, egyetlen gramm Perui Kovaföld képes hatékonyan megtisztítani 300 m2 bélfelületet, kivezeti a gyulladásos folyamatokból eredő folyadékot, miközben a természetes bélflórát folyamatosan építi.

Féreg- és parazitaölő hatása jól ismert.

A bélrendszerből minden káros lerakódást eltávolít, melynek eredménye, hogy fogyasztója egyre jobban és jobban érezheti magát, a közérzete folyamatosan javulni kezdhet. A tiszta emésztőrendszer sokkal könnyebben tudja ellátni feladatát, ezért a szervezet jóval több energiához jut, és az immunrendszer is hatékonyabbá válhat.

A véráramba felszívódott szilícium-dioxid elvégzi az érrendszer tisztítását is, a szervezetből pedig kivezeti a nehézfém lerakódásokat is /pl.alumínium/.

Fontos szerepe lehet a szépség, a bőrfeszesség fenntartásában is, megelőzhető általa a korai ráncok kialakulása, a bőr megereszkedése.

Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy káros mellékhatása nincsen, a fel nem szívódott szilícium-dioxid kiürül a szervezetből.

 • Összetevők: Kovaföld por, ebből szilícium-dioxid 94,2%

  Fogyasztása: Az ajándék adagolókanál segítségével vegye ki a (7gr) kovaföldet, majd keverje el egy pohár folyadékban, gyümölcslében, egyéb ételben, és fogyassza el éhgyomorra.

  Hatóanyag a napi adagban: 7gr
  Szilícium: 3,07 g
  Vas: 44,1 mg

  Nettó tömeg: 250 g / 36 nap

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhes nők számára fogyasztása nem javasolt!

  OÉTI szám: 12803/2013

  Származási hely: Peru

  Gyártja: Diatom Retail Limited 3 Claymill Buildings Claymill Road Leicester LE4 9JJ

  Forgalmazza: Kovaföld 555 Kft. Szentgotthárd, 9981 Fővég utca 7.

  Figyelem! Nem minden kovaföld alkalmas emberi fogyasztásra, vásárlásnál mindig győződjön meg,

  hogy a termék rendelkezik-e OÉTI notifikációs számmal!

 • Termék tömege:0,25 kg/db