hirdetés
Vissza

OPPO UDP-203 Audiocom Reference 4K/UHD blu-ray játszó

OPPO UDP-203 Audiocom Reference 4K/UHD blu-ray játszó
OPPO UDP-203 Audiocom Reference 4K/UHD blu-ray játszó
 
OPPO UDP-203 Audiocom Reference 4K/UHD blu-ray játszó
 
OPPO UDP-203 Audiocom Reference 4K/UHD blu-ray játszó
 
OPPO UDP-203 Audiocom Reference 4K/UHD blu-ray játszó


Ár: 699 000 Ft
Szállítási idő:
Egyeztetés a gyártóval
Megrendelés:
50% előleggel az áruházban
A termék:
Rendelésre

Oppo UDP-203

4K Ultra HD Blu-ray Disc lejátszó

Roon Ready

Referencia Quality Video

Lossless, nagyfelbontású audio

UHD, Blu-ray, 3D, DVD, DVD-Audio, SACD és CD

4k UHD lejátszó

Az új szabvány a házimozizás terén

Az OPPO UDP-203 4K Ultra HD Blu-ray 
lejátszó páratlan A/V élményt nyújt a házimozi rajongóinak. 
A legkorszerűbb jelfeldolgozási technológia és a csúcsminőségű megszólaltatás terén végzett több mint egy évtizedes kutató-fejlesztő munka eredményeként megszületett UDP-203 az ideális forráskészülék a lehető legjobb házimozi rendszer és zenehallgató szoba kialakításához.
   
  
Továbbfejlesztett képfeldolgozási technológia

Az Oppo több mint egy évtizede fejleszt és gyárt csúcskategóriás DVD és Blue-ray lejátszókat. Legújabb terméke a MediaTex csapatával együttműködve kifejlesztett 4K UHD Blu-ray dekóder
SoC – a négymagos OP8591, amely a ma a piacon elérhető legkorszerűbb és legnagyobb tudással felvértezett képjel dekódoló és feldolgozó egység, amelyet az egyre népszerűbb 4K UHD Blu-ray,
Blu-ray, DVD és egyedi, nagyfelbontású képi anyagok dekódolására és feldolgozására használnak világszerte
    
   
Tovább tökéletesített hangfeldolgozás

Az UDP-203 lejátszóban csúcsminőségű 32 bites AKM DAC egységet, az AK4458VN áramköri lapkát használjuk, amely valójában egy 8 csatornás DAC. Tökéletes támogatást biztosít a 192 kHz-es / 32 bites PCM és a többcsatornás DSD64/128 digitális zenei felvételek magas hangzáshűségű feldolgozásához.
   
 
4K UHD Blu-ray és média lejátszás
  
Az UDP-203 alkalmas a 4K UHD Blu-ray lemezek és a 4K médiafájlok és más, a felhasználók által készített ultra nagyfelbontású videó anyagok lejátszására. Támogatja a HEVC, H.264, VP9 4K és Hi10P video kodekeket és magas fokon kompatibilis számos, általában a felhasználók által használt egyedi képformátummal is.
  
 
HDR és HDR anyagok átalakítása SDR formátumra
  
A 4K UHD képformátum egyik igen hasznos újítása és szolgáltatása a nagy dinamika átfogású (HDR) videó, a kiterjesztett színtér, amely révén minden eddiginél életszerűbb, valósághűbb színeket tud megjeleníteni a megfelelő képességű megjelenítő eszközökön. Az UDP-203 teljes mértékben támogatja a HDR10 formátumot, ráadásul a nagy felbontású, széles dinamika átfogású képjeleket képes visszaalakítani SDR formátumra, hogy az eredetileg 4K felbontású anyag a hagyományos, lényegesen kisebb felbontású TV-készülékeken, monitorokon, megjelenítő eszközökön is megjeleníthető legyen.
 
Egy később elérhető működtető program frissítés révén a Dolby Vision formátumot is támogatni fogja.

  

 
Felskálázás Ultra HD (4K) felbontásra
 
Az UDP-203 az alacsonyabb felbontású forrásjeleket legfeljebb 4Kx2K felbontású, 50/60 Hz képváltási frekvenciájú formátumra tudja felkonvertálni és az arra alkalmas megjelenítő eszközökön való megje-lenítésre alkalmassá tenni. Ez az 1080p Blu-ray lemezek szabvány felbontásának négyszerese!
 
Továbbfejlesztett képszabályozási képességek

Az UDP-203 fejlett képszabályzási és beállítási képességekkel is rendelkezik. Tág határok között állítható a kép fényereje, kontrasztja, színtelítettsége, a színárnyalatok finomsága, a kép élessége, így a felhasználó egyedi igényeinek és a házimozija adottságainak legjobban megfelelő képminőséget tudja beállítani.
 
Legfeljebb 4k@60 felbontás támogatása a natív 4:4:4 színtér mellett

Az UDP-203 az összes jelenleg ismert és használa-tos SD, HD és UHD felbontást is támogatja, bele-értve a 4K@60p, 4K@50p, 4K@30p és a 4K@24p felbontást, különféle színterek, így többek között PC RGB, Videó RGB, YCbCr 4:4:4, 4:2:2 és 4:2:0. mellett.
  
 

 
Veszteségmentes nagyfelbontású, csúcsminőségű hangzás

Az új lejátszónk már a DSD64/128, vagy a többcsatornás DSD64, valamint a nagyfelbontású, veszteségmentes AIFF, ALAC, APE, FLAC és WAV fájlokban használt 192 kHz-es/24 bites PCM formátumot is támogatja.
 
 
A legújabb térhangzási formátumok támogatása

A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio térhangzási formátumok támogatása mellett az UDP-203 a legújabb objektum alapú bitsorozat hangformátumokat, a Dolby Atmos és a DTS:X hangrendszereket is támogatja. Ezekben az új formátumokban a hallgató feje feletti hangzástérben elhelyezett hangsugárzókkal egészítjük ki a térhangzást, ezzel még hitelesebb 3D hangzásképet tudunk reprodukálni a házimozi szobájában.
 
 
7.1 csatornás analóg audió kimenet

A korábbi, a HDMI szabványt még nem támogató erősítőkkel, előerősítőkkel és rádióerősítőkkel való teljes kompatibilitás biztosítása érdekében az UDP-203 esetében is megtartottuk a 7.1 csatornás analóg audió kimenetet, amely magas fokon hiteles hangzásképet és magával ragadó hangzásélményt biztosít a zenehallgató, vagy moziszobájában.
 

Könnyen beilleszthető a házimozi rendszerekbe

Az UDP-203 bármilyen audió/videó rendszerbe könnyen beilleszthető, mivel infravörös távvezérlővel, az RS-232 kapun, IP alapon harmadik fél által gyártott vezérlő eszközökkel és HDMI CEC utasításokkal egyaránt vezérelhető. A lejátszón kapcsoló be- és kimenetek is vannak, így automatikusan be és ki tudja kapcsolni a rendszer egyéb szerkezeti elemeit.
   
 
Nagyfelbontású kezelőfelület

A nemrégiben frissített, nagyfelbontású kezelőfelületünket teljesen újraterveztük, hogy minden eddiginél könnyebb legyen a rendszeren belüli navigálás, az eddigieknél is könnyebben tudja kezelni a filmgyűjteményeit és érhesse el a helyben, illetve a hálózati tároló eszközökön tárolt média fájljait.
  
  
 
Széleskörű média támogatás

Az UDP-203 minden szabványos lemezformátumot le tud játszani, a 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, DVD-Audió, SACD és CD lemezeket is beleértve.
A lejátszóhoz csatlakoztatott, legfeljebb 16 TB kapacitású USB merevlemezeket és USB kulcsokat is támogatja, de a DLNA kiszolgálókon tárolt és a megosztott SMB tartalmak is elérhetőek vele.