hirdetés
Vissza

Focal Dimension

3 / 6
Focal Dimension
Focal Dimension
 
Focal Dimension

A Dimension egy hihetetlen Soundbar, mely nagy felbontású több csatornás digitális surround hangot biztosít az otthoni mozizáshoz.

 


A Dimenson surround kezelési rendszerének köszönhetően, a lakószoba elrendezése kisebb mértékeben befolyásolja a teljesen magávalragadó 5.1-es hangzást mint egy átlagos soundbar esetében.

Meghökkentő térélmény: A surround hangzást a 4 oldal csatorna hangjának fázisának állításával illetve késleltetésével éri el. Így a hallgató egy buborékban helyezkedik el, ahol a szoba elrendezése kevésbé hat a térleképzésre, így realisztikus és pontos hangeffektusokat, hoz létre nem csak a magas frekvenciás tartományban.

Mivel több mint 4 m-es szinpadot képes megjeleníteni, ideális megoldás nagyobb területű, akár 50 m2 feletti szobákhoz is.

Élvezze a filmet:
A különleges merev szerkezetének köszönhetően, mely csiszolt aluminínium mono blokk vázra épült, semmiylen vibráció nem fogaja zavarni a hangzást.

Innovativ akusztikus megoldások:
A Dimension-ben 5 ultra lapos szabadalmaztatott hangszóró gondoskodik a hangszín koherenciáról a teljes hangzástérben és a nagy érzékenységük hihetelen felbontást biztosít.
Élvezze a tiszta, természetes hangzású párbeszédeket és fedezze fel a legapróbb részleteit a filmek hangsávjának.

Hihetelen mély hangok, még subwoofer nélkül is:
A keskeny design ellenére a Dimension vázában 4 ultra lapos oldalirányú hangszóró helyezkedik el, bass reflex hangolással (65Hz-re hangolva)

Dimension érintő képernyő:
Diszkrét és intuitív felhasználói interfész.
A Dimenson-t diszkrét és intuitív értintőképernyővel látták el és a kezünk intésével kapcsolhatjuk be, ami tökéletes a házimozi installációkhoz.


Modern és veteték nélküli kapcsolat:
A mai idők elvárásának megfelelően a Focal is is biztosítja a kapcsolódás lehetőségét a smartphone vagy tabletről történő audio és video lejátszáshoz.

 • Műszaki adatok

  Frekvenciatartomány: 50 Hz-25 kHz
  Hangszórók: 5 db 10 cm átmérőjű papír membrán
  Teljesítmény: 450 W
  Bemenetek: 2 db HDMI, optikai digitális, analóg 3,5 mm Jack
  Mélysugárzó kimenetek: 1 db Dimension SUB, 1 db aktív
  Beépített dekóder: Dolby Digital, DTS
  Méretek: 111,5x11,5x11,5 cm
  Tömeg: 5,5 kg