hirdetés
* A feltüntetett akciók a készlet erejéig érvényesek!
Vissza

Lindab LPA cserepeslemez Classic matt

-9%
Lindab LPA cserepeslemez Classic matt
Lindab LPA cserepeslemez Classic matt
4 890 Ft

Akció: 4 450 Ft


 • Akció kezdete: 2018.10.15
 • Akció vége: A készlet erejéig!
Változatok
szín, bevonat:

Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához.

Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. A Lindab Topline több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye. Az alapos fejlesztés és a toldások átgondolt kialakítása garantálja a 100 %-os vízzáróságot.
A lemezek 1 méter fedési szélességűek és legfeljebb 6,14 méter hosszúságúak, az egyéni igényeknek megfelelően kerülnek gyártásra. Mivel pontosan a tető méretének megfelelő hosszúságú lemezekkel készíthető el a fedés, ezáltal kevés hulladékkal kell számolni és pl. szabályos, négyszög rajzolatú tetőfelületek esetén nagyon minimálissal.

A tetőlemezek súlya szinte elhanyagolható, egy négyzetméter tetőfedő anyag mindössze 5 kg-ot nyom, ezért tetőfelújításkor cserepeslemezeinket közvetlenül rá lehet helyezni a régi fedésre (eternit, palatető) anélkül, hogy az alatta lévő szerkezetet különösebben meg kellene erôsíteni.

 • Műszaki paraméterek:

  Lemezvastagság: 0.50 mm​
  Tömeg/m²:​ 5 kg​
  Fedőszélesség:​ 1000 mm​
  Maximum magasság:​ 57 mm​
  Profil magasság:​ 42 mm​
  "cserép" hossza: 400 mm​
  "cserép" szélessége: 200 mm​
  Átfedés: 140 mm​
  Min. tetőhajlás:​ 14°​
  Léctávolság:​ 400 mm
  Gyártási hossz: 540-6140 mm
  színválaszték: 6 Classic matt színben


 • Minimum rendelhető mennyiség:50 m2
  Termék tömege:5 kg/m2