hirdetés
Vissza

Water-Technologies WJ60M Önfelszívó JET szivattyú gázleválasztó ejektorral

292 / 320
  Water-Technologies WJ60M Önfelszívó JET szivattyú gázleválasztó ejektorral

Water-Technologies WJ60M szivattyú

Üzemi feszültség: 230 V, 50 Hz;
Motorteljesítmény: 450 W;
Max. emelőmagasság: 35 m;
Max. folyadékszállítás: 40 l / perc;
Max. szívási mélység: 8-9 m;
Csonkméret: 1″ – 1″.
Vízszállítás +10 méterre 40 liter/pec
+18 méterre 30 liter/perc
+26 méterre 20 liter/perc
+33 méterre 10 liter/perc

  • Water-Tehnologies szivattyúk

    JET rendszerű szivattyúk az iparban és a ház körül. Széles körben elterjedt szivattyúk. Felhasználhatóak öntözésnél, házi vízellátásnál. A gázleválasztónak köszönhetően alkalmasak kútvizek szivattyúzásához is abban az esetben ha nem kell 8 méter mélyebbről szivattyúzni a vizet.

    Automatizálható szivattyú. Egy áramláskapcsolóval és egy 5-8 literes hidrofor tartállyal kiválóan alkalmas öntözésre, házi vízellátásra. Nagyobb igénybevétel esetén javasolt 50 vagy 100 literes hidrofor tartállyal egybeépíteni. Abban az esetben ha nyomáskapcsolót használunk, figyelnünk kell a zárónyomás értékre. A legtöbb nyomáskapcsoló gyári értéke 1,4 bar bekapcsolás 2.8 bar kikapcsolás. Ezért válasszunk 28 méter emelőmagasságnál nagyobb teljesítményű szivattyút.

    Áramláskapcsolóval egybeépítve minden esetben az első indításnál vagy a téli víztelenítés után fel kell tölteni és úgy kell indítani. Javasolt a téli fagytalanítása ha nem fagymentes helyre van telepítve. Tengelyletapadás ellen használhatunk növényi olajat. A szivattyúba juttatva, 2 dl olajjal járassuk 10-20 másodpercig. Kútra szerelve minden esetben javasoljuk szűrő beépítését. Gazdaságosabb ha mosható szűrőbetétet használunk.
    Megtalálható a kiegészítő termékek között