hirdetés
Vissza

Sókristálylámpa, 2-3 kg S-WS 2300

Sókristálylámpa, 2-3 kg S-WS 2300
• 2-3 kg tömegű sókristály
 • Az egészségünkre és közérzetünkre döntő hatással van belélegzett levegő.
  A levegő elektromos töltéssel rendelkező részecskékből, úgynevezett ionokból áll.
  A mai, civilizált környezetünkben - az elektromos készülékek, elektromos sugárzások, légszennyezettség, fűtés stb.- főképpen pozitív töltésű ionokat hoz létre, így a levegőben felborul az elektromos töltésű részecskék egyensúlya. Ezt felismerhetjük a túlzottan poros levegőn, a füst tovább marad a levegőben, levertek, kedvtelenek és erőtlenek vagyunk. A túltengésben levő pozitív töltésű ionok felelősek nagy részben krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai és lelki kimerültségünkért.

  A rohanó hegyi patakok, az erdők, a tengerek negatív ionokat produkálva, fenntartják a levegő elektromos részecskéinek egyensúlyát. Ezért is hatnak ezek a helyek egészségünkre pozitívan. A sóbányák gyógyító levegőjét légúti megbetegedéseknél, asztmánál, allergia, szénanátha kezelésére, ajánlják.

  Nincs annál kézenfekvőbb, mint, hogy otthonunk levegőjét egy természetes „Ionizátor” segítségével egészségesebbé tegyük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak.
  A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok élet fontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk.


  A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:

  - légutakra, légúti megbetegedésekre,
  - idegfájdalmakra,
  - magas vérnyomásra,
  - reuma ellen.


  A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással van:

  - a vesére,
  - az idegek,
  - a hormon háztartásra,
  - a vér méregtelenítésére,
  - az idegrendszer erősítésére,
  - az öregedési folyamatok lelassítására.


  A sólámpákkal elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a hyperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idő alatt csökkenek, illetve megszűnnek, a sókristály rendező erejéből fakadóan.


  Tipp: A sólámpát állítsuk lehetőleg a sugárzó készülékek (TV, Computer) közelébe, vagy éjszakára a fej közelébe. A sólámpa a hatását akkor is kifejti, ha nincs bekapcsolva, bár nem olyan intenzíven.