hirdetés
Vissza

Zongoraszék ülésvasalat

Zongoraszék ülésvasalat


Ár: 3 302 Ft
Felfogatási pontok távolsága:
14,5 x 14,5 cm
Teherbírás:
110 kg

Vízszintes ülőfelületekhez alkalmas ülésvsalat. Segítségével tudjuk szabályozni az ülőlap magasságát biztosító gázliftet. Terhelhetősége 100 kg.

 • Tulajdonságok:

  A vasalat az ún. zongoraszékek magaságállításához nélkülözhetetlen. Abban különbözik a hagyományos irodaszék vasalatoktól, hogy ennél az ülésvsalatnál az ülőlap vízszintes helyzetű, míg az irodaszékeknél, forgószékeknél az ülőlap kismértékben hátra dől.

   

  A zongoraszék ülésvasalat használata

  az ülésvas segítségével lehet a gázliftet mozgatni és így a magasságot beállítani. Gyakori jelenség az ülésvas törése, deformálódása. Az eltörött vas javítására a hegesztés sajnos nem megoldás, mert a hegesztés során keletkező magas hőtől deformálódik a szerkezet. Így a hibát csak cserével lehet javítani.

   

  Mielőtt megrendeli, kérjük minden esetben ellenőrizze le, hogy az Ön vasalatának a felfogatási távolsága megegyezik-e ezzel az alkatrésszel. A vasalat felfogatási pontjai oválisak, így több mérethez is alkalmas lehet. A zongoraszék vasalat felfogatási távolsága: 145 x 45 mm +/- 10 mm.

   

  Ha saját maga szeretné kicserélni a meghibásodott ülésvasalatot, hasznos lehet a vasalat cseréjének a lépéseit bemutató segédletünk. Olvassa el, és segítségével cserélje ki gyorsan és egyszerűen a meghibásodott vasalatot.

   

  Az alkatrész beazonosításának megkönnyítésére bemutatunk pár terméket, amik ezzel a vasalattal vannak gyárilag szerelve

   

  Worker Lift ipari forgószék Worker Medica egészségügyi szék Duke Lift ipari forgószék textilbőrrel
  Worker Lift lemezelt szék Worker Medica egészségügyi szék Duke Lift ipari forgószék

   

   

  Szállítási információk

  Összeállítottunk az Ön számára egy részletes infoblokkot, amiből megtudhathatja, hogyan és mennyiért, milyen szállítási idővel tudjuk Önnek elküldeni a kiválasztott székalkatrészt. Javasoljuk hogy olvassa át, mert így biztosan minden hasznos információhoz hozzájut.

   

  Infoblokk elolvasásához kérjük kattintson ide a részletekért >>

   

  Amennyiben a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban még kérdése merülne fel, keresse Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 16.00 között.

   

  Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
  E-mail: info@te96bt.hu 

 • Szállítási idő:1-3 munkanap