hirdetés
Vissza

ECO normál hintafunkció fotelhez

ECO normál hintafunkció fotelhez


Ár: 6 096 Ft
Felfogatási pontok távolsága:
15 x 20 cm
Teherbírás:
110 kg

Normál típusú hintafunkció vezetői bőrfotelekhez. Jellegzetes meghibásodása a tartólemez törése, és a szabályzórugó kiszakadása. Az eltörött ülésvas javítására a hegesztés sajnos nem megoldás, mert a hegesztés során keletkező magas hőtől deformálódik a szerkezet. Így a hibát csak cserével lehet javítani.

 • Tulajdonságok:

  SzékSzerviz - Eco hintafunkció bőrfotelekhez, vezetői székekhez

   

   

  A fotel hintafunkciók között számtalan variáció létezik. Egyik legfontosabb tulajdonságuk ezeknek is a megfelelő furatpozíciók. A távolság mérése mindig furatközepek között értendő. 

   

  Ezért ezeknek a rögzítési pontoknak rendkívül fontos a pontos mérése. Ha bizonytalan a mérésben, úgy a meghibásodott alkatrész képét küldje el az info@te96bt.hu címre, így biztosan tudunk Önnek segíteni.

   

  Eltérő ülésvasalat furattávolság:

   

  Mi a teendő, ha eltörött a fotel hintafunkciója, és nincs megfelelő méretű alkatrész? A megoldás: az európában járatos méretű ECO vasalat lyukkiosztása 15 x 20 cm-es. Ezt úgy lehet használni más lyuktávolságok esetén, hogy az első kettő lyukban a szokásos metrikus csavarokkal rögzítjük, hátul pedig két rövid, de vastag lemezcsavarral.

   

  Mivel az igénybevétele ezeknek a csavaroknak a nyomás, így átlagos igénybevétel esetén nem szakadnak ki, stabilan rögzítik a vasalatot a fotelhez. Ha Önnek ilyen eltérő furattávolságú vasalata van, és szeretné ezzel a módszerrel pótolni, megrendelésénél a megjegyzés rovatba ezt jelezze, és mi adunk a vasalathoz + 2 db speciális csavart a felfogatáshoz.

   

  Erről készítettünk Önnek egy részletes leírást, amit ITT OLVASHAT

   

   

   

  Irodaszékek és bőrfotelek vasalatának cseréjéhez szükséges szerelési útmutató

  Ülésvasalat cseréje

   

  Az ülésvasalat cseréjének lépéseit résztetesen is összeállítottuk az Ön számára. Ha szeretné megismerni hogyan tudja egyszerűen és gyorsan, akár szakember segítsége nélkül is kicserélni a meghibásodott székalkatrészt, nézze meg fényképes szerelési útmutatónkat.

   

  Részletes ülésvas szerelési útmutató >>

   

   

  ECO hintafunkció vezetői fotelekhez


  Szeretnénk bemutatni pár szövetes és bőrfotelt, amelyek eco fotelvasalattal lettek ellátva. Bízunk benne, hogy ezek a szék képek is segítenek Önnek a megfelelő székalkatrész minél egyszerűbb kiválasztásában.

  ECO hintafunkció vezetői fotelek, főnöki székek, bőrfotelek működtetéséhez ECO hintafunkció vezetői fotelek, főnöki székek, bőrfotelek működtetéséhez  

   

  Szállítási információk

   

  Összeállítottunk az Ön számára egy részletes infoblokkot, amiből megtudhathatja, hogyan és mennyiért, milyen szállítási idővel tudjuk Önnek elküldeni a kiválasztott székalkatrészt. Javasoljuk hogy olvassa át, mert így biztosan minden hasznos információhoz hozzájut.

   

  Infoblokk elolvasásához kérjük kattintson ide a részletekért >>

   

  Amennyiben a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban még kérdése merülne fel, keresse Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 16.00 között.

   

  Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
  E-mail: info@te96bt.hu 

 • Szállítási idő:1-3 munkanap