hirdetés
Vissza

Faburkolatos lábcsillag belső fém váza

Faburkolatos lábcsillag belső fém váza

A fa rátátes lábcsillagoknak általában csak a belső hordozó fém lábcsillag része szokott tönkremenni. Ezért kínálatunkban ezt a belső fém hordozó lábcsillagot külön is ajánljuk. A csapmérete 11 mm-es görgők befogadására alkalmas.

 • Tulajdonságok:

  Elegáns vezetői bőrfotelek faburkolatos lábcsillagának belső fémváza

   

  A lábcsillagok, csillaglábak fontos részét képezik a székek stabilitásának. A megfelelő alkatrész kiválasztásához, kérem minden esetben ellenőrizze le a lábcsillag hosszát (A=345 mm). Fontos még a lábcsillaghoz tartozó csapátmérő megmérése is (C=11 mm).

  Ennek pontos megmérésével elkerülheti, hogy az új lábcsillaghoz ne lehessen felhasználni a már meglévő görgőket. A lábcsillagok belső átmérője általában 50 mm (B= 50 mm).

   

   

  Forgószék lábcsillag csapátmérőjének meghatározása tolómérővel

   

  De hogyan tudja lemérni, hogy Önnek 11-es csapos görgőhöz való lábcsillagra van szüksége? A meglévő, cserére szoruló lábcsillagból húzza ki a görgőt úgy, hogy a csap a görgőben maradjon. Ezután tolómérővel már könnyedén meg tudja mérni a csap átmérőjét.

   

  De mi van abban az esetben, ha Önnek nincsen tolómérője? Erre az esetre kitaláltunk egy egyszerű módszert, amivel Ön is könnyedén, mindössze egy papírdarab és egy egyszerű vonalzó segítségével meghatározhatja, meghibásodott lábcsillagba milyen görgő való. Olvassa el, hogyan tudja Ön is megmérni a csapátmérőt >>

   

   

  Irodaszék, forgószék ábcsillag csere méretezési rajza

   

  Cserélje ki egyszerűen a lábcsillagot

   

  Kíváncsi rá, hogyan tudja irodaszékében kicserélni a meghibásodott lábcsillagot? Ehhez olvassa el részletes görgőcsere kézikönyvünket.

  Lábcsillag csere kézikönyv elolvasása >>

   

  Faburkolatos lábcsillag


  Szeretnénk bemutatni pár gyakoribb vezetői bőrfotelt, főnöki széket, amelyek faburkolatos fém csillaglábbal lettek ellátva. Bízunk benne, hogy ezek a szék képek is segyítenek Önnek a megfelelő székalkatrész minél egyszerűbb kiválasztásában.

  Farátétes lábcsillaggal ellátott masszív vezetői bőrfotel Farátétes lábcsillaggal ellátott masszív vezetői bőrfotel Farátétes lábcsillaggal ellátott masszív vezetői bőrfotel

   

   

  Székalkatrész szállítási információk

   

  Összeállítottunk az Ön számára egy részletes infoblokkot, amiből megtudhathatja, hogyan és mennyiért, milyen szállítási idővel tudjuk Önnek elküldeni a kiválasztott székalkatrészt. Javasoljuk hogy olvassa át, mert így biztosan minden hasznos információhoz hozzájut.

   

  Infoblokk elolvasásához kérjük kattintson ide a részletekért >>

   

  Amennyiben a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban még kérdése merülne fel, keresse Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 16.00 között.

   

  Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
  E-mail: info@te96bt.hu